boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding lucky no7, stoere kinderpet

Published on september 4th, 2018 | by Marcia

0

Rebellious? Just a little bit….

Rebellious? Just a little bit…. Deze tekst lijkt Jayvano op het lijf geschreven, daarom zijn wij ook fan van dit leuke merk Lucky no7.

Niet voor prinsesjes maar voor little rock chicks >>

Lucky no7

De AW18 collectie ‘the world is a giant playground’, is weer super leuk. De shirtjes in deze collectie zijn met hun korte mouwen al direct te dragen en als het wat frisser wordt zijn er leuke vesten om er over heen te dragen. Alle kledingstukken zijn van soepel materiaal gemaakt, perfect voor die kleine rebels die overal op en in willen klimmen.

Het baseball long t-shirt dat Jayvano draagt heeft leuke details op de mouwen en de grappige panda in de frisse turquoise kleur maakt dit shirt alles behalve saai. Jayvano was er direct helemaal gek op en heeft hem met trots gedragen op zijn eerste schooldag dit jaar.

lucky no7, stoere kinderkledingPetjes zijn verboden…

Helaas zijn petjes in de klas verboden dus zijn stoere pet moest hij even thuis laten. Maar zodra hij uit school is zet hij hem direct weer op. Op straat zie ik bij veel mensen een glimlach verschijnen zodra ze lezen wat er op zijn pet staat. We hebben al een aantal leuke reacties gekregen. Het is natuurlijk ook een ontzettende stoere pet en je maakt er je outfit helemaal mee af!

Lucky no.7 is een Nederlands kinderkleding merk voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Boys only, Girls allowed! Dat is wat Lucky no.7 zo leuk maakt. De meeste kleding is te dragen door zowel jongens als stoere meisjes. Ik vind het belangrijk dat Jayvano goed kan bewegen in de kleding die hij draagt, maar het moet er natuurlijk ook leuk uit zien. Die combinatie vind ik in Lucky no.7 zeker terug.

lucky no7, stoere kinderkleding, stoere jongens kleding

lucky no7, stoere kinderkleding, stoere jongens kleding

Lucky no7

Lees meer: kindermodeblogs op Boyslabel >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑