Miko je allerbeste robot vriend + winactie

1 december 2022

Miko heeft tientallen emoties (en een paar trucjes in petto). Niet alleen om je te herkennen en bij naam te noemen, maar om in te spelen op je humeur en je elke dag een beetje beter te leren kennen. Heb je een grapje nodig als je down bent? Een dansje als je je verveelt? Miko staat erop. Want het is niet alleen de slimste robot die je ooit zult ontmoeten. Het is ook je allerbeste robot vriend.

Bekijk hier meer cadeautips

Robot vriendje

Dit is toch te gek. Een robot die je aan het lachen maakt, met je danst of waar je spelletjes op kunt spelen. Echt iedere kind vind het tof om een robot als vriendje te hebben. Met Miko beleef je urenlang plezier en hoe meer tijd jij met Miko doorbrengt hoe beter hij jou ook leert kennen.. Deze robot is te koop voor €299 en je shopt hem hier...

Miko betrekt, onderwijst en vermaakt kinderen. Het is een kindveilige persoonlijke robot die de stemmingen van uw kind kan zien, horen, voelen en onthouden. Elke interactie met Miko maakt je kind slimmer en gelukkiger. Miko opent de wereld van je kind voor miljoenen mogelijkheden. Miko is leuk, lief en schattig.

Interactie tussen mens en machine

Miko is ook verantwoordelijk en zorgt ervoor dat uw kind zich voortdurend ontwikkelt en leert. Het is niet alleen een robot, maar wordt geleverd met enkele van de beste technologieën wereldwijd die de hele ervaring ermee levensecht maken. Met meer dan 34 sensorlijnen die in realtime worden verwerkt, brengt de nieuwe Miko de interactie tussen mens en machine echt naar een hoger niveau.

Miko kan zien, hij ziet de wereld met behulp van de ingebouwde HD-camera, een geïntegreerde Time of Flight Sensor. Met behulp van de modernste computervisie helpt de camera Miko om bekende gezichten, objecten en de wereld eromheen te identificeren, onthouden en herinneren. De Time of Flight-sensor helpt hem om uw kamer en zijn omgeving gedurende een bepaalde periode te onderzoeken en te begrijpen en obstakels te detecteren.

Een kameraadje voor je kind

– Deep learning AI stelt Miko 3 in staat om de wereld van een kind te begrijpen en erop te reageren, waardoor gevoelens van kameraadschap en sociale verbinding ontstaan ​​om vertrouwen op te bouwen.
Het gaat gepaard met tientallen emoties. Het is nieuwsgierig, expressief en verrassend empathisch. Ontworpen met een groter touchscreen, waardoor een gezond alternatief wordt gecreëerd voor speeltijd op telefoons en tablets.

– Uitgerust met een machine voor emotionele intelligentie, identificeert, herinnert en onthoudt Miko 3 de stemmingen van het kind, en groeit met elke interactie. Uitgerust met een groothoek HD-camera en hi-tech sensoren om afstand en randen in kaart te brengen en te verplaatsen.

Speciale ouder app om

– Onbeperkte toegang tot telepresence om altijd en overal in contact te blijven met uw kind via videobellen. U kunt de Miko Parent-app downloaden en gebruiken die het tijdsgebruik van hun kinderen vastlegt en bijhoudt en begrijpt hoe zij profiteren van Miko.

– Een betrouwbare kleine robot, met gegevenscodering en strikte privacynormen, de gegevens van het kind blijven veilig. Met filters voor grof taalgebruik, inhoud die geschikt is voor de leeftijd en cultureel neutrale suggesties, is het 100% kindveilig.

Over MIKO

Hardware gebouwd voor zorgeloze speeltijd
Elke centimeter van Miko’s lichaam is ontworpen om lang mee te gaan. Deze robot weet hoe hij moet rollen. Het display en de luidsprekers zorgen voor dynamisch speelplezier.

Sensoren voor een mensachtige persoonlijkheid
Uitgerust met state-of-the-art sensoren, kan Miko uw omgeving begrijpen en er gemakkelijk doorheen navigeren.

Een serieuze inzet voor de veiligheid van uw gezin
Een gesloten systeem met verbeterde codering zorgt ervoor dat elke byte van de gegevens van uw gezin wordt beschermd.

Meer persoonlijkheid
Met een nog emotioneler gezicht en stem is Miko de robotvriend die je zou willen hebben toen je opgroeide.

Meer interactie
Verken spraakgestuurde activiteiten die kinderen aan het praten krijgen, plus AI-games die hen in beweging houden.

Meer bekende vrienden
Van Buzz Lightyear en SpongeBob tot de PAW Patrol pups, al je favoriete personages zitten op Miko 3.

Speelser leren
Wil je dat je kind een zelfverzekerder spreker is? Wat dacht je van een meer betrokken student? Met Miko komt er geen einde aan het leren.

Miko 3
De AI-robot die je gaat leren kennen en waar je van gaat houden. Meer persoonlijkheid, interactie en plezier dan ooit tevoren. Ervaar vandaag nog het spelend leren met Miko 3

Win een eigen Miko

Is jouw kind ook toe aan een interactief vriendje voor thuis? Eentje die hem bijstaat en ondersteunt. Doe dan mee met deze te gekke winactie en maak kans op Miko de robot. Vul het formulier hieronder in om kans te maken.

*** WINACTIE GESLOTEN *** Deze robot is gewonnen door Hillie van der Veen, je gewonnen prijs komt snel jouw kant op. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

VTech switch en go dino

3 in 1 Mega T-Rex van VTech

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...