boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle moederdag winactie, hartje amsterdam, hartje amsterdam armbanden, moederdag

Published on april 29th, 2019 | by Colinda

0

Moederdag winactie: Follow your heart!

De tweede zondag in mei staat uiteraard in het teken van Moederdag. In het droomplaatje word je ’s ochtends gewekt door je partner en kids met een heerlijk vers gemaakt ontbijt op bed. De zelfgemaakte tissuedozen en pasta-kettingen vliegen je om de oren, net als de cadeaubonnen voor een gratis knuffel en de lieve gedichtjes. Maar in de werkelijkheid moet je na dat ontbijt je bed verschonen omdat je ’s avonds niet in de kruimels wilt liggen en wacht beneden in de keuken een slagveld van geperste sinaasappelen en croissant-kruimels. En die ketting hang je aan de spiegel maar zal je nooit-van-je-leven naar je werk om doen. moederdag winactie

Ook als het geen Moederdag is!

Met andere woorden, jij staat altijd voor je kind(eren) klaar, ook als het geen Moederdag is. School, opvang, vriendjes, muziek- of sportles. Je racet van hot naar her. Tussendoor de stad in om nieuwe kinderkleding te kopen omdat ze weer uit de oude zijn gegroeid. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar sinds ik moeder ben, verwen ik mezelf haast niet meer. Tijd voor verandering!

hartje amsterdam, hartje amsterdam sieraden, gepersonaliseerde armbanden

Hartje Amsterdam

Zoals je misschien al weet zijn wij grote fan van de prachtige gepersonaliseerde sieraden van Hartje Amsterdam. Gepersonaliseerd met een betekenisvolle boodschap. Zo draagt iedere armband een klein verhaaltje die de eigenaresse Lotte en met liefde en hamer graan in slaat voor je. Volg je hartje. Geloof in jezelf!

Moederdag winactie

12 Mei is het Moederdag! Wil jij jezelf of een andere super mom verwennen met een gepersonaliseerd armbandje? Plaats je bestelling voor 6 mei en het is op tijd voor Moederdag✨ Of doe mee met onze winactie en maak kans op een armbandenset voor jezelf!

Winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen.

Doe ook mee met de andere winacties >>

Wij zoeken ook nog testmama’s >>

 

moederdag winactie

Shop by wehkamp

Nog een mooi moederdag cadeau >>

BewarenBewaren

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑