boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on oktober 7th, 2017 | by Karen

0

Unieke kleding voor actieve boys

Boys will be boys! En die boys houden natuurlijk erg van rennen, vliegen en ravotten. De kleding die ze dragen moet daarom lekker zitten maar ook zeker tegen een stootje kunnen. Laat dat nou het uitgangspunt van het unieke ‘boys only’ merk Monkeys Design zijn. Begin vorig jaar opgezet door Margeet, ze vond als typische jongensmoeder dat er vaak weinig keus was in leuke, stoere en comfortabele jongenskleding.

Alle items uit de Monkeys Design collectie zijn ontwerpen en gemaakt door Margreet zelf, daardoor is elk kledingstuk uniek. En nog belangrijker: daardoor heeft je zoon geen kledingstuk aan waar de helft van alle jongens op school ook in loopt. Dus geen Cars of Spiderman opdruk, maar stoere en trendy prints die opvallen.

Eigen stijl

Wat heel erg slim is aan de kleding van Monkeys Design, is dat ze spelen met de typische interesses en leefstijl van jongens. Dino’s, voetbal, graafmachines, F1, treinen, vliegtuigen, skates. We kunnen nog wel even doorgaan, het valt zo gek niet te bedenken of er is een longsleeve, t-shirt of broek van. Laat dit aan jouw zoon(s) zien en gegarandeerd dat ze het willen hebben! Nieuw in de collectie is een stoer t-shirt met Grafitti, kekke kleuren en lekker opvallend. Speciaal voor oudere jongens in de bovenbouw. En ben je nou toch op zoek naar iets wat niet in de webshop staat maar wat helemaal bij je zoon past? Margreet gaat graag met je in gesprek en ontwerp en maakt het perfecte product voor jou.

Kortom: Monkeys Design ontwerpt en maakt kleding waar jongens zichzelf in kunnen zijn, heerlijk in kunnen ravotten en waar ze zelfvertrouwen door krijgen.

Bekijk en shop unieke kleding voor actieve boys online bij:

Monkeys Design

unieke jongenskleding

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑