boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding moodstreet kinderkleding, moodstreet zomer 2020

Published on maart 3rd, 2020 | by Mi-choe

0

Nieuwe collectie Moodstreet stoerder dan ooit!

De nieuwe collectie van Moodstreet kinderkleding is verkrijgbaar en wat is deze te gek voor de boys. We hebben het al eerder genoemd dat Moodstreet ook voor de grotere kids stoere kleding ontwerpt en met deze collectie laten ze dat weer eens zien. We zien stoere prints met skateboards op een comfortabele korte broek van joggingstof. Maar niet alleen joggingbroeken zien we deze zomer, ook jeans met speciale washing dragen we met stoere shirts met opvallende prints.

moodstreet kinderkleding,, zomerjas moodstreet moodstreet zomer 2020

Moodstreet Kinderkleding

Ook het skatethema en het gevoel van vrijheid dat daar bij hoort zien we deze collectie bij Moodstreet kinderkleding. De Moodstreet jongens willen zich niet laten temmen en lekker van hun vrijheid genieten.

moodstreet , stoere jongensset

Benieuwd naar meer nieuwe collecties jongenskleding?>>

Look at the back van dit stoere shirt! Leuk toch!? En wat staat die korte broek daar stoer onder! 
gele sweater jongen, kindermode zomer 2020

Deze sweater is te gek!

Voor wie niet de skatedude wil uithangen of van felle kleuren houdt, heeft Moodstreet ook een andere stijl kleding in deze collectie. Een gestreept shirt staat hartstikke trendy als je het combineert met een comfy sweatpants.  Met een van de mooie Moodstreet jassen voor de kleine en grote mannen maakt je zoon een onuitwisbare indruk.

kindermode zomer 2020

moodstreet zomerjas jongen

Stoere jongensjas

 

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑