Kleding moodstreet kinderkleding

Published on juni 12th, 2017 | by Colinda

0

Cuban Spirit by Moodstreet

Beeld je in; coole Moodstreet boys rijden samen in een prachtige azur blauwe Amerikaanse slee. Een summer-in-the-city-ritje maken door Havana. Moodstreet gaat terug naar de fifties, als ze voor zomer 2017 door het Caribische Cuba cruisen.

Het is heerlijk en de zon brengt alles en iedereen naar buiten. Vanachter iedere mooie afgebladderde houten deur van de stylish gekleurde koloniale gebouwen, klinkt een exotisch gitaar muziekje. Een zwoel straatleven. Smullen van een ananas terwijl we de baseball spelende jochies aanmoedigen. Oma rookt een sigaar van één van de vele straatverkopers en we wagen natuurlijk een salsa dansje. This must be the Cuban spirit!

Macho Boys in Moodstreet kinderkleding

Macho boys zijn altijd met hun uiterlijk bezig en zorgen dan ook dat ze tot in de puntje verzorgd zijn. Dit alles wel met een nonchalante uitstraling én heel belangrijk, met de juiste kleding om hun coole imago te benadrukken. De Moodstreet kinderkleding collectie past hier uitstekend bij. Funky kleding met coole teksten stoere prints, maar altijd met een de juiste touch, mooie kleuren en fijne materialen. In deze kleding kunnen de kids heerlijk rennen, ravotten en kind zijn, en er tegelijkertijd hip uitzien. Moodstreet is favoriet bij de kinderen van 0-14 jaar én zeker ook bij de ouders!

Bekijk en shop de Moodstreet kinderkleding collectie oa bij:

Kixx-online

moodstreet kinderkleding

moodstreet kinderkleding

moodstreet kinderkleding

Share Button

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑