boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding moodstreet kleding, moodstreet kinderkleding

Published on november 4th, 2020 | by Danielle

0

Herfst looks by MD STREET

Moodstreet is toch wel een erg bekend merk in modeland. En Moodstreet is wat mij betreft cooler dan ooit. Waar vroeger het merk echt voor de kleine kids leuk was, blijkt het nu ook echt tof voor heuse tiener boys. Neem Nathan. Hij is dolenthousiast over Moodstreet kleding collectie voor herfst winter 2020-2021. 

Meer inspiratie: Get the look jongens kleding >>

Herfst looks by Moodstreet

De herfst is volop aan de gang. Al zou je qua temperaturen van afgelopen week meer aan een heerlijke nazomer denken. De winterjassen konden weer even uit. Maar door de flinke wind waaiden de blaadjes alsnog alle kanten op. En oh wat kunnen wij toch altijd genieten van de herfst en zijn prachtige kleuren. Rood, bruin, geel, groen. Alles komt voorbij als je in het bos of in het park loopt. Het is een genot voor het oog. En wat is het fijn hoe de mode hier op inspeelt. Zo heeft Moodstreet mooie warme kleuren in hun collectie dit seizoen, die perfect aansluiten op de herfst.

moodstreet kleding, moodstreet winter 2020

Roestbruine kleuren

Deze roestkleurige longsleeve is er daar een van. Met een stoere grafische print op de voorkant is dit een zeker een leuk shirt voor in de jongens kast. De kleur is heel mooi en zeker passend als we het hebben over de herfst. Het een fijne dunne stof dus ideaal voor de wat minder koude dagen. Je kunt hem ook leuk dragen met een blouse of vest eroverheen als het wel wat frisser is buiten. Hij valt wat kleiner. Moodstreet werkt met dubbele maten en je kunt uitgaan van de kleinste maat. Dus maat 146/152 valt eerder als een maat 146. Bij Nathan zit hij daardoor precies pas met zijn 145cm.

kinderkleding, herfst kleding jongen

Black skinny jeans

Deze zwarte jeans skinny jeans is zeker een musthave om in de kast te hebben hangen. Hij is vrijwel met alle kleuren te combineren. Hoe ideaal is dat. Het is een iets hoger model en hij is verstelbaar met een elastische band. Top voor Nathan, aangezien hij smal gebouwd is en daardoor bijna alle jeans hem te wijd zijn. Hierdoor kunnen we ze toch nog mooi passend maken. Nathan draagt in deze jeans maat 152. En moet zeggen dat hij perfect zit. Het aantrekken is eigenlijk niet eens nodig. Zelf is hij enthousiast en vindt hij het heerlijk zitten. Wat natuurlijk het allerbelangrijkste is, want hij moet er in kunnen rennen en spelen.

moodstreet kleding jongens

Over Moodstreet kleding

Moodstreet is een Nederlands merk dat kinderen uitnodigt om de wijde wereld te ontdekken. Kenmerkend voor Moodstreet kleding zijn de avontuurlijke en stoere details en printjes die elk seizoen weer verrassend anders worden ingevuld. Moodstreet is er voor alle kinderen die nieuwsgierig zijn naar het onbekende en van avontuur houden.

stoere jongenskleding, herfstkleuren jongens kleding

Oproep ‘Outfit of the day’

Heeft jouw zoon ook zo’n toffe jongens outfit en vind je het leuk om hem te zien ‘shinen’ op onze website? Mail dan een foto naar info@boyslabel.com en wie weet zie je hem op de pagina ‘Outfit of the day’. En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

moodstreet kleding, moodstreet kinderkleding, moodstreet winter 2020-2021, moodstreet review

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑