Kleding

Published on juni 11th, 2017 | by Karen

0

Summer sale voor MortenZ boys

MortenZ is al een tijdje favoriet bij opgroeiende jongens, maar vooral ook bij mama’s. Deze jongenskleding sluit mooi aan, voelt zeer comfortabel en is onderling goed te matchen. En ik weet zeker dat jij van deze twee woorden ook blij wordt: Mortenz sale! De sportieve items zijn toegevoegd aan de zomerse uitverkoop. Laten we eerlijk zijn, als echte Nederlanders houden we wel van een beetje korting.

In de zomercollectie worden frisse kleuren als groen, wit en geel worden gecombineerd met stoere kleuren als zwart en grijs. De collectie zit vol mooie details als sportieve biezen, stoere strepen, coole prints. Toffe vesten, hoodies, shorts en sweatpants, shirts en polo’s met mooie V-halslijnen en gave teksten en logoprints maken dit een super gave collectie. Natuurlijk zit de populaire sweatvest-jas ook dit seizoen weer in de collectie.

Sportief & trendy

De toffe sweatpants die in meerdere kleuren verkrijgbaar is en de fijne shirts en sweatshorts zullen de favoriete kledingstukken voor echte jongens voor dit seizoen worden. Leuk om te combineren met de hippe sneakers. Het populaire jongensmerk MortenZ laat zien dat sportieve kleding hartstikke trendy kan zijn. Een te gekke jongenskleding collectie for boys only!

Shop de zomer collectie in de MortenZ sale nu met korting bij:

Amazing Kids

 

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑