boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding mortenz sale, mortenz uitverkoop, mortenz jongenskleding, jongenskleding korting

Published on juni 11th, 2017 | by de redactie

0

MortenZ SALE voor MortenZ boys

MortenZ is al een tijdje favoriet bij opgroeiende jongens, maar vooral ook bij mama’s. Deze jongenskleding sluit mooi aan, voelt zeer comfortabel en is onderling goed te matchen. En ik weet zeker dat jij van deze twee woorden ook blij wordt: Mortenz sale! De sportieve items zijn toegevoegd aan de zomerse uitverkoop. Laten we eerlijk zijn, als echte Nederlanders houden we wel van een beetje korting. En het is zo leuk om voor de jongens een nieuwe outfit te shoppen!

MortenZ Sale is van start gegaan

In de zomercollectie worden frisse kleuren als groen, wit en geel worden gecombineerd met stoere kleuren als zwart en grijs. De collectie zit vol mooie details als sportieve biezen, stoere strepen, coole prints. Toffe vesten, hoodies, shorts en sweatpants, shirts en polo’s met mooie V-halslijnen en gave teksten en logoprints maken dit een super gave collectie. Natuurlijk zit de populaire sweatvest-jas ook dit seizoen weer in de collectie. Sportieve summer-looks voor sportieve jongens.

Heeft jouw zoon ooit al wel een MortenZ kledingstuk gedragen? Als je deze vraag met ja beantwoord dan durf ik te wedden dat je meerdere kledingstukken voor hem in de kast hebt hangen. Deze kleding voelt namelijk super zacht aan, draagt heel comfortabel en zit als gegoten. Fashion voor boys. We love it!

Sportief & trendy jongenskleding

De toffe sweatpants die in meerdere kleuren verkrijgbaar is en de fijne shirts en sweatshorts zullen de favoriete kledingstukken voor echte jongens voor dit seizoen worden. Leuk om te combineren met de hippe sneakers. Het populaire jongensmerk MortenZ laat zien dat sportieve kleding hartstikke trendy kan zijn. Een te gekke jongenskleding collectie for boys only!

Shop de zomer collectie in de MortenZ sale nu met korting bij:

Amazing Kids

Lees ook: 10x typisch jongensgedrag >>

Lees meer: blogs van jongensmama’s >>

Blog: Mijn zoon is geen stoere jongen >>

 

mortenz sale, mortenz uitverkoop, mortenz jongenskleding, jongenskleding korting

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑