Kleding

Published on augustus 30th, 2016 | by Colinda

0

MortenZ winter 2016-2017

Het is zover! De nieuwe MortenZ collectie voor najaar/winter 2016-2017 is verkrijgbaar. Hier hebben veel jongensmama’s op gewacht, want deze kleding is favoriet bij moeder en zoon en dat is niet zo verwonderlijk. De kleding sluit mooi aan, voelt zeer comfortabel en is onderling goed te matchen. Wij hebben je vorige keer hier op Boyslabel al een Sneak Peek laten zien, maar nu kun je de gehele collectie gaan bewonderen én shoppen.

MortenZ; duurzaam Dutch Design

De collectie wordt ieder seizoen met zorg ontworpen en samengesteld door Christy en haar team op het kantoor in Nederland. Zij is de eigenaresse en ontwerper van MortenZ, Ninni Vi en Soft&Jolly. De hoge kwaliteit en de luxe uitstraling van de stoffen en de vele details die in ieder kledingstuk verwerkt is, zorgt ervoor dat de kleding misschien iets duurder is dan de gemiddelde kinderkleding. Maar daardoor voelt de kleding heerlijk zacht aan, dragen de kinderen deze kleding graag en blijft het ook mooi. Duurzame kleding dus, want zodra je zoon eruit gegroeid is kun je het weer doorgeven aan het broertje, vriendje van je zoon of neefje. Helemaal van deze tijd om ook bewust met kleding om te gaan.

Sportief & trendy

In de nieuwe collectie worden frisse kleuren als kobalt blauw, wit en geel worden gecombineerd met stoere kleuren als zwart en grijs. De collectie zit weer vol mooie details als sportieve biezen, stoere strepen, coole prints. Toffe sweaters en shirts met mooie V halslijnen en gave teksten en logoprints maken dit een super gave collectie. Natuurlijk is het populaire sweatvest ook dit seizoen weer in de collectie. De toffe zwarte sweatpants met witte letters en gele accenten en de zwarte sweatblazer zullen de favoriete kledingstukken van mijn jongens voor het najaar worden. Dat sportieve kleding hartstikke trendy kan zijn laat het populaire jongensmerk MortenZ absoluut zien met deze te gekke jongenskleding collectie for boys only!

Bekijk en shop de nieuwe MortenZ collectie oa bij:

Amazing Kids

Mortenz winter 2016-2017, sportieve jongenskleding, hippe jongenskleding

NinniVi Mortenz

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑