boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on september 28th, 2017 | by Colinda

0

Sporty MortenZ outfit

Jullie weten natuurlijk al lange tijd dat wij fan zijn van MortenZ. De kleding is altijd super sportief en zit heerlijk! Boris mocht uit de nieuwe collectie dit toffe setje testen. Zijn eerste reactie: “jaaa, gaaf!” Vooral de rode longsleeve met opvallende print valt in de smaak.

Als je 8 jaar bent dan wil je lekker kunnen buiten spelen. In dit sportieve setje kan dat zeker. Comfy maar stoer! MortenZ staat bekend om de superfijne zachte stoffen die ze gebruiken. De longsleeve is daarom heel erg aaibaar en strechy. Beweegt dus goed mee met onze actieve Boris, maar is ook fijn om te dragen.

Het vest is een perfecte tussenjas, ideaal voor dit wisselvallige weer. Het is een lekker dik gevoerd vest met rode en zwarte details. Het vest is voorzien van steekzakken en een stoere print. En dan die broek! One of a kind, de sweatpants is echt uniek van wafelstof. Niet al te dik dat ‘ie stug wordt, maar juist perfect voor onze ondernemende jongens.

Shop hier

Sporty MortenZ wintercollectie

De MortenZ kleding collectie zit weer vol mooie details als sportieve biezen, stoere strepen, coole prints, shirts met gave teksten en logoprints maken dit een super gave collectie. Naast de jersey en fleece items, is er ook een mooie wafel kwaliteit, deze is terug te zien in de vesten die zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden.

Vooral de kleuren zijn te gek! Niet de saaiste en donkere najaarskleding, maar lekker opvallend en goed passend. Rood, groen, grijs en blauw. Het zijn de kleuren die MortenZ zo uniek maken. Uiteraard gecombineerd met de opvallende details, dus ook onderling goed te combineren.

Bekijk en shop de MortenZ collectie oa bij:

Amazing Kids

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑