boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Babykamer muursticker sterren, muurstickers babykamer

Published on december 19th, 2014 | by de redactie

0

Twinkel twinkel little star

Inmiddels is het (bijna) winter en wordt het vroeg donker. Ideaal dus als je er van houdt om de sterren aan de hemel te bewonderen. Grote en kleine sterren, heldere en minder heldere sterren, het levert een mooi gezicht op en is goed te zien in deze tijd van het jaar.

Ook op de muur van je babykamer of kinderkamer kun je zo’n prachtige sterren hemel maken. Er zijn verschillende mooie muursticker sterren verkrijgbaar, die samen een mooi effect op de muur of meubeltjes kunnen creëren. Ze zijn ook verkrijgbaar is blauwe, grijze en groene tinten, dus ook ideaal voor jongens. De mooie muursticker sterren zijn met zorg ontworpen door Sophie Cordier en verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

Sophie Cordier werkt als designer voor het hippe franse interieurmerk Lilipinso. Ze studeerde aan de hogeschool voor de Kunsten en heeft zich in inmiddels al een tijdje gespecialiseerd in het maken van ontwerpen voor kinderen. Ze gebruikt kleine stukjes van kleuren en materialen om er samen een mooi geheel van te maken. De Sterren muurstickers die ze ontwerpt zijn ook erg typerend voor haar persoonlijke stijl, door de verschillende tinten, structuren en printjes. De sterren zijn allemaal een beetje anders, maar passen toch perfect bij elkaar en creëren samen een mooi en sfeervol beeld. Net zoals de echte sterren buiten aan de hemel.

Hippebeestjes.nl verkoopt naast deze mooie muursticker sterren ook andere mooie muurstickers, zoals muursticker bomen en een mooi assortiment knuffels, kindertassen en nog veel meer.

lilipinso-muurstickers-sterren-skylight lilipinso-muurstickers-sterren-grey

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑