Trendy naamstickers voor naar school

14 januari 2019

Hoeveel broodtrommels en drinkbekers heb jij in de kast liggen? En zeker niet alleen voor de kinderen, maar tel daar ook de lunchboxen van je partner en jezelf eens bij! Heb jij nog overzicht? Dan kun je je voorstellen dat je kind én de juf tijdens de lunch ook staan te kijken welke broodtrommel nou van wie is. Doe jezelf, je kind en de juf een plezier; label alle items met handige naamstickers. Zo raak je nooit meer iets kwijt!

Dé oplossing voor al die broodtrommels en drinkbekers

Veel jongens op school hebben dezelfde broodtrommel. Nu is Spider-man hot en heeft minstens de helft van de klas dezelfde drinkbeker of snackbox. Daarom plak ik op alle spullen die mijn zoon mee naar school neemt een opvallende naamsticker. Super handig. Wij zijn nooit meer iets kwijt (of het ligt in de gevonden-voorwerpenbak op school 😉 ) Maar weet je dat je deze labels eigenlijk overal voor kunt gebruiken? Plak ze op een agenda, een boek wat ook mee naar school gaat om uit voor te lezen, op de toilettas of op je sportspullen.

Trendy naamstickers pakket

Nieuw bij Goedgemerkt zijn de trendy naam stickers! Op deze naamstickers kun je je eigen tekst zetten, bijvoorbeeld de voor- en achternaam van je kindje, eventueel een telefoonnummer en een GOEDgemerkje. Onmisbaar op kinderdagverblijf, crèche, school of kamp. De Naamstickers zijn ideaal te plakken op al die spullen die gemakkelijk kwijtraken!

Veel tekst kun je niet kwijt op een sticker, maar een naam en telefoonnummer zijn meer dan genoeg om te plaatsen. Ook kun je elk label voorzien van een leuk GoedgeMERKje. Dit is een klein symbool wat vooral voor kleinere kinderen makkelijker maakt om hun eigen spulletjes te herkennen.

Hoe lang blijven deze naamstickers plakken?

De labels gaan min. 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. (Bij extreme hitte, zoals bij gebruik van een stoom-/magnetron-sterilisator kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen). Kwalitatief zijn deze labels top, ze overleven droger, wasmachine, vaatwasser, handafwas en zelfs bij weken blijven deze stickers hun kleur en plakkracht bewaren. Ik heb stickers die al een paar jaar mooi blijven zitten! Geen wonder dat Goedgemerkt ondertussen al 12,5 jaar bestaat.

Goedgemerkt kortingscode

Budget tip : Zit je iets krapper bij kas of delen je kids vaak hun spullen? Zet al hun namen samen op de naamlabels, dan hoef je maar 1x een set te bestellen of maak gebruik van onze speciale Goedgemerkt kortingscode; kijk hier.

naamstickers, naamsticker babyfles

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bioscoopfilms

De nieuwste bioscoopfilms

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
Vaderdag Cadeau inspo (1)

Vaderdag cadeau inspo

Over een paar weekjes is het weer zo ver, Vaderdag! We zetten onze papa’s dan ook graag in het zonnetje...
image

De zon maakt gelukkig!

Yess, de zomer komt er weer aan en dat betekent dat we eindelijk weer naar buiten kunnen en van de...