boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on september 15th, 2014 | by de redactie

0

NAME-IT

Name it is een in 1986 opgericht merk dat fantastische kleding ontwerpt voor kinderen van 0 – 12 jaar en iedere moeder kent het merk inmiddels wel, zeker bij de jongensmama’s. De jongens hier slijten broeken bij de vleet en hoe fijn is het om dan de juiste jeans te vinden die én goed zit én er cool uitziet. De jeans van Name it zijn absolute toppers. Zij weten als geen ander hoe het is om goede kinderkleding te ontwerpen, ze gaan uit van het kind zelf. Dus het moet vooral lekker zitten, goed aanvoelen (want anders trekken ze de kleding zeker niet aan) én met prints of kleuren die de kids aanspreken. En voor de mama’s is het ook fijn dat de Name it kinderkleding zeer betaalbaar is!

Name it kinderkleding, jongenskleding, betaalbare kinderkleding_edited-1

Name it kinderkleding collecties

De Name it kinderkleding wordt onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: Newborn (0 – 9 maanden), Mini (1 – 4 jaar) en Kids (5 – 12 jaar). In de Newborn collectie vind je de liefste rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, shirtjes, broekjes, evenals accessoires zoals sokjes, slofjes en slabbetjes. Speciaal voor de winter zijn er ook heerlijk warme jassen, mutsjes, wanten en wollen kleertjes verkrijgbaar.

De Mini collectie bevat kleding in de maten 80 tot en met 104, voor zowel jongens als meisjes. Naast kleding zijn er ook veel accessoires voor kinderen verkrijgbaar, waaronder ondergoed, sokken, pantoffels en schoenen. Ook voor zwemkleding zit je hier goed. De Kids collectie is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 152 en is dus geschikt voor wat oudere kinderen.

Shop jouw favoriete Name-it items bij:

online

Name it kinderkleding, nieuwe collectie name it kinderkleding, boyslabel

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑