En ineens is daar NEON

27 mei 2019

Alles is te vinden in de neon kleuren. Van neon jongenskleding, neon tassen tot zelfs neon zwembroeken. Ik moet terug denken aan de nineties waar O’Neill een hip kleding merk was en je truien had met grote neon letters erop! En die mode met grote truien, en letters is helemaal terug. 

NEON jongenskleding

In de zomer staat neon erg leuk op een gebronsde huid. Als je zoon vrij bleek is, zou ik deze kleur niet zo snel aanraden in het gezicht. Denk eerder aan een broek of kleuraccenten in neon. Ook zijn er genoeg pre-pubers die niet willen opvallen. De zwarte polo met neon-accenten is perfect voor hun.

NEON kleding wassen

Proefondervindelijk heb ik mogen ervaren dat neon kinderkleding wassen niet heel erg makkelijk is. De kleuren zijn fel en daardoor kwetsbaarder. Apart wassen is ideaal, maar toen ik deze toffe neon polo had verwassen moest ik even slikken. Ik dacht dat geel en beige wel bij elkaar kon, maar het beige gaf af. Ik heb de polo nog een keer in de wasmachine gegooid nu met een colorcatcher doekje!  Verrek, de polo is weer goed! Mijn tips zijn:

  • zo min mogelijk wassen.
  • scheutje azijn bij de was.
  • wassen op een lage temperatuur.

Dat laatste is sowieso beter voor het milieu. Mocht je kind een duik hebben genomen in een modderpoel, zou ik dat eerst even voorbehandelen met een sopje van groene zeep. Niet lang laten weken hoor! De zwembroek zou ik na een chloorzwembad direct uitspoelen met kraanwater. Dat is sowieso altijd het advies met badkleding!

NEON jongenskleding, neon, neon trend, neon kleding, zomerkleding jongens

De NEON kleding

Het t-shirt met palmen en een kameel geeft een instant vakantie gevoel. Deze is al in de sale, die al op veel plekken is los gebarsten. Bekijk hier meer zomerkleding voor jongens.

De oranje trui met stoere tekst is heerlijk voor nu. Mijn zoon is dol op freerunning en deze trui zal hem dan ook wel bevalen.  2,49 echt waar, dit shirt kost maar 2,49 rennen naar Zeeman voor deze topper. Als ik ga shoppen sla ik de WE nooit over de jongensafdeling heeft altijd wel iets leuks. Zo ook dit setje.

Het merk Super Rebel ken ik eigenlijk alleen van hun sportsgear. Maar deze trui is toch leuk? Zelfs de schoenen doen mee in de trend, dat is wel een verademing, want persoonlijk vind ik schoenen voor jongens echt te saai voor woorden. Replay heeft het begrepen! Met al deze            pijn-aan- de-ogen kleurtjes moeten we de ogen goed beschermen.  Dat doen we met deze zonnebril die naast de uv stralen de neon stralen weghoudt.

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...
pinc sale

PINC Sale, kinderkleding shoppen met heel veel korting

pinc sale
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...