boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog nieuwe kindermerken, raizzed, nieuw kinderkledingmerk

Published on januari 16th, 2019 | by Colinda

0

Nieuwe kindermerken om in de gaten te houden

Wat een feestje was het dit keer weer op de Sunday School Fair. Het was drukker dan ooit tevoren en de tofste kindermode merken waren allemaal aanwezig op deze leuke kindermodebeurs. Voor ons is het iedere keer weer een dag vol inspiratie en leuke contacten. Hier worden wij blij van. Dit keer gingen wij op zoek naar nieuwe kindermerken om in de gaten te houden. Hier gaan wij zeker meer van zien en horen!

Bekijk ook: kinderkleding voor de zomer >>

Nieuwe kindermerken gespot

raizzed, nieuw kindermerk, vingino, boyslabel

#1 RAIZZED

Dit merk ga je ongetwijfeld overal zien tijdens de nieuwe najaar / winter collectie. Raizzed is van de makers van Vingino en komt met een collectie die onder het prijsniveau van Vingino zit. Dat belooft veel, net als de hele collectie. Dit nieuwe kindermerk heeft numsthave denimmodellen die ieder kind van 2 tot 16 jaar nodig heeft. De basiscollectie wordt aangevuld met streetwearkleding met een trendy urban look! Watch out!


G-STAR RAW, gstar kinderkleding, nieuw kindermerk, boyslabel, kindermodeblog, sunday school fair

#2 G-STAR RAW

Het Nederlandse denimlabel G-Star Raw komt dit najaar met de allereerste kindermodecollectie uit in juli 2019 (najaar / winter collectie) voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 16 jaar. Overal op de stand van G-Star Raw kwam je hun mascotte tegen; neushoorn G-No met natuurlijk een denim broek aan 😉 Van dit kinderkledingmerk gaan menig tienerhart sneller kloppen. En niet alleen van onze tieners, want de mama’s en papa’s zijn ook al gek op G-Star. Perfect voor een twinning outfit!


#3 MONTA JUNIORS

monta juniors, monta kinderkleding, nieuwe kindermerk, nieuwe kindermerken

Monta Juniors is geen nieuwtje in kindermodeland, maar wel een merk om in de gaten te houden voor 2019. Dit athleisure lifestyle-merk voor jongens tussen de 4 en 16 jaar is volledig geïnspireerd door straatvoetbal. Streetwear meets sportsfashion is hoe we deze collectie het best kunnen omschrijven. Hier gaan we beslist meer van zien en horen!


kipling, kipling kindertas

#4 KIPLING

Misschien ken je het merk Kipling nog van vroeger of heb je, net als wij,  destijds ook een rugtas gehad van dit merk. Een paar kenmerken; super stevig en gemaakt van stoere materialen. Veiligheid boven alles, denk aan reflecterende details op de tassen, ergonomisch door de verstelbare banden en altijd passende rugtas, toffe designs. Deze toffe tassen ga je meer zien in Nederland.


LEGO wear, nieuwe kindermerken, boyslabel

#5 LEGO wear

Ook niet helemaal nieuw maar in Nederland nog niet heel bekend is het kidsfashion en outdoor wear merk LEGO wear. Wij zijn onder de indruk van de kwaliteit van de kleding. Ook de ontwerpen zullen de kinderen zeker aanspreken maar ook de moeders. Wij hebben al een paar favoriete items gespot op de beurs.

Ken jij deze nieuwe kindermerken al?


Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑