boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding voorjaars-looks jongens

Published on april 14th, 2018 | by de redactie

0

That’s the way boys like it!

Het voorjaar is begonnen en we hebben al flink mogen genieten van het mooie weer. Naast toffe kidsfashion looks, hebben wij ook weer super leuke nieuwe voorjaars looks jongens gespot. Van die hippe items die de boys graag dragen.

Bekijk meer lentekleding voor jongens >>

Voorjaars looks jongens

In het voorjaar zijn er zeker ook nog koude perioden waarbij sweaters voor jongens dan een absolute musthave zijn. We hebben een paar super leuke exemplaren gespot. Voor de jongens is belangrijk dat ze stoer, cool of juist grappig zijn. Een sweater draagt lekker en hier voelen zij zich happy in. Een stoere jeans of sweatpants erbij en ze zijn lekker snel klaar om te gaan.

Wanneer het wat warmer wordt is het handig om te kiezen voor laagjeskleding. Voor de jongens betekent dit een t-shirt en een vest. Het vest kan makkelijk uitgedaan worden wanneer zij het warm krijgen, en kan tevens dienen als jasje.

Nieuwe jas

Een nieuwe zomerjas is meestal het eerste waar je naar kijkt bij de wisseling van de seizoenen. Je wilt natuurlijk dat je zoon goed beschermd, door weer en wind, naar buiten kan. Er zijn dit seizoen weer zoveel leuke jassen verkrijgbaar. De trend deze zomer is het Bomberjack en de parka. Het denim jack is ook weer terug van weggeweest. Ga je voor een kort of lang model, stoer of liever netjes, met of zonder print, er is zoveel keus. Ook is het handig om eerst voor een tussenjas te kiezen om begin van de lente te dragen en de dunne zomerjas voor als het straks echt al een stuk warmer is.

Een nieuw paar jongensschoenen is ook een van de dingen die horen bij een nieuwe look. Je kunt ze maar beter tegelijk kopen bij je nieuwe outfit. Zo matchen zo gaaf bij elkaar. En wanneer het echt zomerweer is kiezen we natuurlijk voor een paar slippers en sandalen voor de boys.

Modieuze boys

Modieus, stoer en eigenzinnig; woorden helemaal kenmerkend voor de favoriete Vingino kleding. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties en deze collectie trekt die lijn perfect door. Leuke sportieve kinderkleding aangevuld met prachtige trend artikelen.

populaire jongenskleding merken, vingino, voorjaars-looks jongens

That’s the way the boys like it!

Check deze kindermode voorjaarstrends >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑