Ad SquareAd Square


Kleding nik and nik, nik nik zomer 2018

Published on januari 2nd, 2018 | by de redactie

0

Mr. NIK&NIK enjoy!

NIK&NIK is het modelabel voor kids designed bij Nikkie Plessen. De kinderlijn is styled in Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires. Kinderen zijn eigenwijs, nieuwsgierig en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. Met de NIK AND NIK collectie kunnen kids eindeloos combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren. Een opvallende collectie welke eruit springt tussen de andere merken en met een geheel eigen stijl, super tof! Echt iets voor kids die weten wat ze willen en een uitgesproken, eigenwijze smaak hebben.

nik and nik, nik nik zomer 2018
Hip met Nik and Nik

De collectie is hip en stoer klassiek, maar ook niet té ruig, shabby en stuk gewassen. Classics en basics gecombineerd met stoere statements en een edgy touch. Een jas met coole sweater op school of met een nette blazer voor feestelijke gelegenheden.

We zien coole shirts, sweats en vesten, joggs, geruite overhemden, caps en ruige jeans. De collectie is lekker casual, niet te klassiek. Bij de NIK&NIK jongens zeggen ze: “die gaten komen er vanzelf wel in”. Met de toffe collecties van NIK&NIK kunnen kids eindeloos combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren.

NIKKIE

Voor zowel grote als kleine boys Nik and Nik jongenskleding een assortiment van gave en klassieke jongenskleding. Het merk is gestart als onderdeel van het damesmerk van Nikkie van Nikkie Plessen. Door haar eigen kinderen kwam zij op het idee om het meisjes- en jongenskleding merk Nik en Nik te ontwikkelen. En dat pak ze met volle liefde, overgave en waardering voor mooie kleding zeer gedreven aan. De Nik en Nik jongenskleding is prettig draagbaar, omdat Nikkie begrijpt dat een kriebelend vest of trui toch in de kast blijft hangen en omdat jongens gewoon op avontuur moeten gaan. Dat maakt dit jongensmerk nou zo leuk om te kopen

Bekijk en shop de nieuwe Nik and Nik kinderkleding collectie oa bij:

Nummer Zestien

Meer jongenskleding inspiratie >>

nik and nik, nik nik zomer 2018

nik and niknik and nik

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑