boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers Nobodinoz, tipi tent

Published on januari 8th, 2018 | by Karen

0

De baas in een tipi tent

Je kan haast de leuke kinderkamer accessoires van Nobodinoz niet hebben gemist! Want het stijlvolle merk is inmiddels een begrip in Nederland geworden. Nobodinoz is een stijlvol merk met kinderaccessoires, meubels en decoratie artikelen uit Barcelona. De stoffen zijn voorzien van hippe prints in vrolijke kleurtjes die onderling perfect combineren. De mooiste Nobodinoz tipi tenten, kussens, opbergmanden en matrassen in de prachtige dessins. Zij combineren klasse en kwaliteit tegen betaalbare prijzen, ze maken kinderkameraccessoires betaalbaar.

Urenlang speelplezier met Nobodinoz

Voor een mooie speelhoek of een stoere jongenskamer kies je natuurlijk een gave tipi tent! Met deze leuke tent van Nobobinoz kunnen de jongens urenlang indiaantje spelen. Ideaal om met drie kindjes in te spelen. De tipi tent is zo eenvoudig te monteren door middel van de 6 houten stokken en het doek van de tent. Het tentdoek bestaat uit 100% katoen en kan gewassen worden op 30°.

En het leuke van zo’n speeltent: je kunt ‘m naar hartenlust afstylen. Met bijvoorbeeld een speelkleed, een poef of een grote zitzak en de opbergmanden om al het speelgoed netjes op te ruimen. Maar ook met een slinger, dromenvanger en heel veel kussens en knuffels! De teepees zijn verkrijgbaar in meerdere prints.

Nobodinoz

Bij Nobodinoz houden ze van duurzame producten, die generaties lang meegaan en geschikt zijn voor elke kamer in huis. Ook super leuk is het prachtige Ibiza speelhuisje. Ideaal om te rusten, spelen, lezen, knuffelen… Al met al een eigen plekje voor de allerkleinsten én voor de grotere boys waar ze helemaal de baas zijn. Past zowel in de kinderkamer en als mooi afgebakende speelruimte in de woonkamer. Bovendien past ‘ie zelfs buiten op het terras of in de tuin. Het stoffen dak van het huis kan je eraf halen en is in verschillende motiefjes verkrijgbaar. Het speelhuisje is mooi te combineren met de Saint-Tropez matrasjes die er perfect op maat in passen. Kortom: we love it!

Je shopt heul veel speelgoed en kinderkamer accessoires van Nobodinoz bij:

De Gele Flamingo

Meer jongenskamer inspiratie >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑