boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding NOP, NOP by noppies, noppies kinderkleding

Published on januari 6th, 2017 | by Karen

0

Nieuw: NOP by Noppies

“Het merk Nop staat voor fun, verrassing en herkenbaarheid; de collectie is uitgesproken maar comfortabel,” zo luidt het persbericht. En wij kunnen het er alleen maar mee eens zijn. Want het nieuwe kinderkledinglabel NOP by Noppies is top! Dat past echt perfect bij onze jongens, die altijd in zijn voor fun en super nieuwsgierig.

De jongenscollectie van NOP bestaat uit T-shirts, tops, vesten en broeken in de maten 104 tot en met 140. Over een tijdje wordt ook voor zomer 2018 vrijetijdskleding en UV-beschermende badkleding aan de collectie toegevoegd. En ook voor de meisjes is er ontzettend veel leuks te krijgen! De nieuwe lente en zomercollectie heeft geometrische patronen, onderscheidende pasvormen en comfortabele stoffen. Perfect dus voor uitgesproken kinderen in de basisschoolleeftijd, die zichzelf durven te onderscheiden.

NOP, NOP by noppies, noppies kinderkleding

NOP by Noppies

Voor jonge jongens hangen er de komende lente en zomer frisse kleuren en toffe patronen aan de rekken. Waar je in de lente vooral neutrale, lichte kleuren met artworkprints van het NOP-logo, schelpen of vissen vindt, staat de zomer bol van de kleurtinten grijs en zachtgroen, met rijke materialen en zowel figuratieve dieren- als neutralere prints. Het echte junglegevoel, dus. En hoe zit het met de pasvormen van de kledingstukken? Ook die zijn uitgesproken voor deze collectie: lange vesten met asymmetrische ritsen, shirts met een langere achter- dan voorkant, een broek-over-broek en een regenjas.

Over NOP

NOP is het nieuwe kinderkledinglabel van het merk Noppies. Dit laatste merk is speciaal voor zwangere vrouwen en jonge kinderen opgericht. NOP is er voor basisschoolkinderen met de maten 104 tot 140. NOP valt vooral in de smaak bij kinderen die durven, die nieuwsgierig zijn, een tikkeltje anders en toch ook onafhankelijk en intelligent. Dat zie je terug in mooie stoffen, grafische vormen en bijzondere pasvormen. Naast jassen, jurkjes, rokjes, broeken, shirts en tops biedt NOP ook sportkleding en UV-beschermende zwemkleding.

Zorgeloos zwemmen

Aan de zomercollectie wordt binnenkort ook zwemkleding toegevoegd. Jongens stormen over het strand in zwembroeken en -shirts met een subtiel terugkerend logo of dierenprints. Alle kledingstukken zijn goed met elkaar te combineren en zijn bovendien UV-beschermend. Kortom: zee, zon, strand – zonder zorgen!

Ook nieuwsgierig naar NOP by Noppies? De eerste levering is verkrijgbaar bij:

Kleertjes.com

meer jongenskleding inspiratie >>>

NOP, NOP by noppies, noppies kinderkleding

NOP, NOP by noppies, noppies kinderkleding

NOP, NOP by noppies, noppies kinderkleding

NOP, NOP by noppies, noppies kinderkleding

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑