Nu in de bioscoop Ted & De Magische smaragd

6 september 2022

Zondag 28 augustus, voor ons de allerlaatste dag van de vakantie hadden we nog een leuk uitje voor de jongens. We mochten namelijk naar de nieuwste film Ted & de magische smaragd in bioscoop Kinepolis Groningen. Een feestje om heen te gaan voor onze jongens omdat deze mooie bioscoop grenst aan de euroborg, het voetbalstadion van fc Groningen. Bij binnenkomst horen we minstens bij 4 filmposters dat we daar toch ook echt nog heen moeten! Ik denk dat we hier zeker elke vakantie wel een keer komen! Nadat we onze kaartjes hebben opgehaald moet er natuurlijk ook nog een grote bak popcorn mee!

De nieuwste films vind je hier

Ted & De Magische smaragd.

Nog maar net in de bioscoop dus we zijn ontzettend benieuwd! Dat er al meer Ted films zijn wisten wij eerlijk gezegd niet, maar die hoef je ook zeker niet gezien te hebben om dit weer hele nieuwe verhaal goed te kunnen volgen. Ted is een wat onhandige archeoloog, die samen met zijn vriendin Sara, zijn grappige mummie vriend, hond en papagaai op avontuur gaat. De naam van de film zegt het al, ze gaan opzoek naar de groene smaragd. Door de klunzige Ted gebeuren er allerlei ongelukjes en lijkt het verhaal geen goed einde te gaan krijgen. Gelukkig door goed samen te werken kunnen ze het toch nog oplossen! Een ontzettend leuk avontuur om te gaan kijken!

Lees ook; Filmpremiere, Hoe Gru superschurk werd.

Een echte familiefilm!

Ted & De Magische smaragd is een echte familiefilm. Leuk voor jong en oud! We hebben erg gelachen om de mummie en vooral in zijn uitspraak; zonder telefoon is het leven maar saai! , konden onze kinderen zich wel vinden. Er zit actie in, humor en af en toe ook best wat spannende stukjes. Brent (7 jaar) zei wel een paar keer; Ik vind het spannend! Je wordt ontzettend in het verhaal meegenomen en de film zit goed in elkaar! Tobie roept al een aantal jaar dat hij later archeoloog gaat worden dus hij heeft een “goed” beeld gekregen van het beroep. De kinderen leren zelfs een stukje geschiedenis door de film te kijken.

Conclusie.

Wij vinden het een aanrader! Leuk voor jong en oud!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

Welke reisverzekering past het beste bij jou?

Er zijn maar weinig mensen die niet warmlopen voor een leuk uitje. Voor de een is een uitje in eigen...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...
1-1

Uit tip! – Dit weekend Heroes Dutch Comic Con

Het is bijna zover! Aankomend weekend barst de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con los in de Jaarbeurs. Er zijn...