boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle bankroet, omgaan met geld, geldtips voor kinderen, bankroet spel, familiespel bankroet

Published on oktober 18th, 2021 | by Colinda

0

Geldtips om niet Bankroet te raken + WINACTIE

Met het familie spel Bankroet is het de bedoeling om zo snel mogelijk 1 miljoen euro te verliezen en op 0,- te eindigen, maar hoe leer je kinderen in het echte leven omgaan met geld? Wij zochten het uit en onze fijnste geldtips voor kinderen vind je hieronder:

Geldtips voor kinderen

Psst… Benieuwd naar het spel Bankroet? Onderaan de pagina zie je hoe je mee kunt doen met de winactie.

  • Schaf een spaarpot aan die je kindje mooi vindt, deze kan een mooie plek krijgen in de kamer en zo heb je altijd toegang tot het geld
  • Leren omgaan met geld begint met muntgeld. Leer je kindje munten herkennen, geld tellen en als hij/zij dat onder de knie heeft kun je briefgeld toevoegen. Maar de regel is: ‘’zonder cash kun je kinderen eigenlijk niet goed leren wat geld is.’’
  • Leer spelenderwijs dat je met geld dingen kunt kopen: winkeltjes spelen, met muntjes iets betalen, samen iets kopen.
  • Stimuleer je kindje betaalde klusjes te doen om te laten zien dat als je werkt dat je daar geld mee verdient voor in je spaarpot.
  • Leg uit dat sparen tijd kost. Zo leer je ze dat het niet realistisch is om allemaal dingen te willen kopen, zodra het geld binnen is.
  • Bespreek samen een doel waarvoor je kindje spaart en leg hem/haar uit dat hoe groter het doel hoe langer het sparen duurt.
  • Maak van de aanschaf van het spaardoel een leuke gebeurtenis. Plan een dag, drink daarna samen wat om de aanschaf te vieren.

Boris vindt dit een geweldig leuk spel!

Meteen Bankroet

Het nieuwe Bankroet spel is wel even wennen, want deze zuinige knieppert heeft best een beetje moeite om zomaar geld over de balk te smijten. Boris daarentegen niet! Hij had het spel in mum van tijd door en gaf de ene miljoen na de andere zonder moeite uit. Je raadt wel wie er gewonnen heeft 🙂

Weg met de poen, verlies ’n miljoen

Geld moet rollen! Bij het spel Bankroet word jij de winnaar van het spel door zo snel mogelijk al je geld uit te geven. Misschien herken je als ouder het spel wel als Mankomanie; dit tijdloze bordspel is in een nieuw jasje gestoken en de kaarten zijn gemoderniseerd. 

Geld maakt niet gelukkig. Het bevordert de hebzucht, doet je zakken uitpuilen, je moet belasting betalen en net als je het nodig hebt, is het er sowieso nooit. Dus weg ermee! Want het kan ons allemaal overkomen; ’n keertje winnen in de toto of een groot bedrag erven… voor je het weet zit je met een miljoen opgescheept. Daarom geldt bij dit spel maar één devies: Weg met de poen, verlies ’n miljoen!

Hoe snel verlies jij een miljoen?

Iedere speler ontvangt bij het begin van het spel een paar miljoenen. Dat geeft een lekker gevoel, maar vergeet niet dat je juist van je geld af moet. Wees roekeloos met geld! Geef het uit aan onzinnige zaken, geld moet tenslotte rollen. Koop een jacuzzi voor je hond, laat een achtbaan in je achtertuin bouwen en vier je verjaardag op de maan. Zuinig zijn is voor losers! Bankroet is het spel dat je wint door een miljoen te verliezen!

Win het Bankroet spel

Wil jij dit leuke Bankroet spel ook graag spelen met de hele familie? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit bordspel wilt winnen. De naam van de winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: @iminanas4 (via instagram), van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij dit super leuke spel zsm thuisgestuurd krijgt. Go spend that Money!

LEES OOK:


Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑