Online kleding bestellen… doe jij het?

8 september 2018

Online kleding bestellen, doe jij het? Tegenwoordig kun je echt alles, maar dan ook alles op internet vinden. We zitten dan ook dagelijks achter onze computer of op onze telefoon te kijken naar informatie en natuurlijk wat voor moois er allemaal te koop is. Shop jij liever online of ga je naar de stad?

Online shoppen of naar de stad?

Ik shop vandaag de dag bijna alles online en ik vind het heerlijk. Door ons drukke huishouden zie ik steeds meer de voordelen van online shoppen en zelfs mijn boodschappen laat ik thuisbezorgen. Door mijn beroep als fashionblogger zie ik natuurlijk ook de leukste kleding in de leukste online shops. En online kleding bestellen doe ik dan ook graag. Maar natuurlijk vind het nog steeds leuk om gezellig met een vriendin te shoppen in de stad. Want de sfeer, de mensen, de mooie winkels en de inspiratie die je opdoet van een dagje real life shoppen is een beleving en kan nooit vervangen worden door online shoppen.

Online kleding bestellen

Wat koop ik online en wat shop ik liever in de stad? Ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna alle kinderkleding online bestel voor de jongens. Van nieuwe winterjas, toffe sweaters (die kunnen ze niet genoeg hebben natuurlijk) tot ondergoed, schoenen en schooltassen. Het is zo handig, want met een druk op de knop heb ik de leukste items in het winkelwagentje liggen.

Veilig en snel online kleding bestellen

Waar ik wel op let is dat ik online kleding bestel bij webshops die snel leveren (dat is echt mijn vereiste dat ze de volgende dag leveren) én heel belangrijk dat je veilig je kleding kunt bestellen en dat het dan ook daadwerkelijk geleverd wordt. Mijn favoriete webshops waar je zeker veilig en snel je kleding geleverd krijgt is Ondermodeshoppen.nl (voor het mooie ondergoed) en vip-kidz.com (voor de leukste kinderkleding, echt een aanrader!).

In welke online webshops bestel jij graag jouw kleding veilig en snel? 

Lees ook: stoere herfstkleding trends >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

typisch jongensgedrag

10 x écht typisch jongensgedrag

Ik ben jongensmoeder van de zesjarige Ravi en de driejarige Bodhi. Dit betekent dus dat ik redelijk bekend ben met...
minecraft bordspel, minecraft spel, ravensburger, jongens spellen, cadeau jongen 10 jaar, spel jongen 10 jaar, spel jongen 11 jaar, spel jongen 12 jaar, spelletjes review boyslabel, minecraft review

Stop met gamen; speel het Minecraft bordspel met het hele gezin!

Dit Minecraft bordspel is een uitkomst voor ieder ouder waarvan het kind (of kinderen) verslaafd is aan online Minecraft spelen....
robot smartwatch, smartwatch voor kinderen, little tikes horloge, kinderhorloge

Hippe robot smartwatch voor kinderen

Wat geef je een kind dat alles al heeft? Hmm, goede vraag. Sef heeft speelgoed genoeg. Sinds kort kan hij...