TIP: Online LEGO kopen doe je het beste hier!

21 september 2013

Uren kunnen de jongens zoet zijn met die vrolijk gekleurde bouwstenen en de mooiste creaties worden gemaakt van LEGO en DUPLO. Voor de kleinste bouwers is het leuk om de blokjes op elkaar te stapelen om daarna met de grootste lol de toren om te gooien. Groot succes zijn alle voertuigen en de grote dieren collectie van Duplo.

duplo dierentuin, duplo safari, duplo dierenonline duplo kopen, online lego kopen, lego, hele assortiment legovuilnisman duplo,

Uren spelen met LEGO

Wanneer de jongens iets ouder worden kunnen ze, met behulp van de handleiding, de blokjes logisch bouwen om daarna het fantastische eindresultaat te bewonderen en heerlijk mee te spelen. Op de doosjes wordt exact de leeftijd aangegeven, zodat je precies weet waar je kind aan toe is en wat hij aan kan. Niets is zo frustrerend wanneer het niet lukt en het moet natuurlijk leuk blijven. Zelfs de grotere jongens vinden uitdaging in het bouwen van het stukje moeilijker LEGO Technic.

mijnbouw lego

Online LEGO kopen

Online LEGO kopen was nog nooit zo makkelijk. En eerlijk gezegd doe ik dit liever dan een winkel ingaan om vervolgens met grote dozen door de winkelstraten naar huis te moeten lopen. Ik bestel de speelgoedsets liever online.

Bol.com is de speelgoedshop voor ouders met kids die van LEGO en Duplo houden. De hele huidige catalogus en alle speelsets zijn op de site te vinden. Mooi overzichtelijk per categorie weergegeven, zodat je alles makkelijk kunt vinden  en in je winkelmandje kunt plaatsen. Vandaag besteld is morgen al in huis. Erg handig wanneer je nog op het laatste moment een cadeautje nodig hebt.

Bestel snel je Duplo en Lego hier

lego exclusive, vw camper lego groot lego huis, lego exclusive, lego shoplego robot

 lego chima, chima lego kopen

LEES OOK:

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...