Leren typen met de Typetuin

28 augustus 2017

De meeste kids kunnen tegenwoordig zonder problemen en vanaf jongs af aan een iPad of telefoon bedienen. Typen doen ze razendsnel met twee vingers. Maar juist doordat de kinderen met twee vingers typen, leren ze zichzelf een verkeerde manier aan. Daarom is een online typecursus meer dan welkom!

Online typecursus

Want hoe fijn is het wanneer je echt goed blind kunnen typen? Of je alles heel snel kunt intoetsen. Maar ook efficiënt kunt werken en zelfs een goede lichaamshouding achter het bureau kunt hebben? Het scheelt simpelweg tijd wanneer je niet iedere keer op het toetsenbord hoeft te kijken. Dit is handig voor nu tijdens hun schoolperiode (denk aan werkstukken en verslagen maken) en helemaal voor later in hun toekomstige baan.

Leren typen met de Typetuin

Met de online typecursus van de Typetuin kan je kind in 14 weken supergoed leren typen. Speel spannende typelevels en versla de leesetende plant! Door de adaptieve methode leert je zoon altijd op het juiste niveau. Zo kan hij met de Typetuin typecursus al in 14 weken supergoed typen. Daar heeft hij nu én voor de rest van z’n leven plezier van!

De typeoefeningen passen zich steeds aan. Dit hangt af van de snelheid waarmee je kind typt. Zo typt iedereen in de online typecursus op zijn eigen niveau. Als je een opgave niet goed maakt of begrijpt dan wordt de volgende opgave automatisch makkelijker. Zo blijft het blind leren typen uitdagend en wordt je kind steeds gemotiveerd om de typevaardigheid te verbeteren.

Blind typen met tien vingers

De online typecursus is altijd en overal te gebruiken. Zo gaat je kind op je eigen tempo door de cursus heen. De typeoefeningen maakt je kind zo vaak als nodig om steeds beter te leren blind typen met tien vingers.

De voortgang wordt iedere keer opgeslagen in ons centrale systeem. Je kind kan daardoor met de online typelessen gewoon doorgaan op het punt waar hij de vorige keer is gestopt.

Gratis typecursus proberen

Dat kan natuurlijk ook. Er staat een leuke demo klaar voor je boys. En ik moet zeggen, dat is al best verslavend. Ik snap wel dat je jezelf constant gaat proberen te verbeteren. Want je wil natuurlijk zo goed mogelijk dit ‘spelletje’ goed uitspelen. Probeer het zelf met de gratis typecursus proefles!

Online typecursus

Online typecursus

Lees ook: Jaloers op de schooljuf >>

Ode aan de juf >>

Lees ook: kind met een label >>

Meer inspiratie voor stoere jongenskleding? >>

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Squla leuk leren, leren met Squla

Thuis leren voor school op een super leuke manier

Mijn jongste 2 zoons zitten met een grijns samen voor de computer. Op zich niet zo heel bijzonder… dat doen...
lievelingsjuf, juf ,schooljuf

De lievelingsjuf van mijn zoon… en ik ben jaloers

Ik heb een lievelingsjuf… En toevallig is het de juf van mijn kleine blonde Viking. Echt, alle juffen zouden zoals...
ode aan de juf

Ode aan de juf!

Je basisschooltijd wordt voor een groot gedeelte bepaald door de juffen en meesters die je treft. Ik herinner mijn leraren als...