boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers Opbergers kinderkamer

Published on december 28th, 2020 | by Colinda

0

Opbergen maar!

Ik moet je iets bekennen. Overal rondslingerend speelgoed… ik kan er niet tegen! Natuurlijk moeten de kinderen lekker kunnen spelen, en dat kunnen ze ook zeker, maar overal LEGO blokjes, bijzondere vondsten als mooie steentjes, veertjes en gevonden sleutels op het schoolplein (die moet hij weer terugbrengen naar school natuurlijk 😉 ) , pennen, autootjes en ga zo maar door. Hoe vaker ik vraag “Ruim je speelgoed toch eens op!”, hoe minder ze het ook daadwerkelijk doen. Maar ik ga nu op zoek naar leuke opbergers voor de kinderkamer!

Opbergers kinderkamer

Toegegeven, ik houd van een opgeruimd huis, maar hoe doe je dat met drie kinderen? Mijn tip: berg zoveel mogelijk op in manden, dozen, kasten, zodat je het niet ziet. De mooie spulletjes zetten we natuurlijk wel op ‘front row’. Die willen we graag zien. Maar gevonden dopjes, schroefjes en het vele speelgoed wat de kids verzamelen stop ik het liefst in mooie opbergers. Overdag kunnen ze lekker spelen met hun speelgoed, maar ‘s avonds na het eten heb ik het liefst alles opgeruimd en uit het zicht.

De oplossing

Op de jongenskamer vind ik de grote LEGO opbergstenen super stoer staan en handig, want je kunt ze stapelen. Dan vinden ze opruimen ineens heel leuk 😉

Ook de Play & Go opbergzakken zijn perfect voor ons. Aan drie haken op een rij hangen drie zakken. Een met Clicks, Magnutz en een kleine variant voor verzamelpoppetjes. Precies zoals de naam ‘Play and Go”, werkt het ook. Spreid de zak open tot een speelkleed met al het speelgoed (duplo, lego, trainrails etc) in het midden. Klaar met spelen? Trek aan het touwtje en alles verdwijnt weer in de zak. Fantastische uitvinding!

opbergers kinderkamer, speelgoed opbergen kinderkamer, leuke opbergdozen kinderkamer

Toolbox

Nobodinoz opbergzak ruit

Tipi wandrek (uitverkocht bij Petit Amelie)

Houten organizer wandrek (uitverkocht bij Petit Amelie)

Gekleurde metalen opbergers

LEGO opberger

Metalen opbergrek

Play and Go opbergzakken

Opbergers kinderkamer

Boekenkast by Petit Amelie

Lees ook: toffe jongenskamer in zwart / geel >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑