hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs

Published on juli 13th, 2017 | by Marjan

0

Pailletten shirts jongens? Echt wel voor deze kleine super held!

Ik ben wat gewend. Melle (4) is al aardig lang een entertainer. Mijn zus noemt hem de tweede Robbie Williams, ik moet zeggen: dat is ietwat overdreven. Maar van af jongs af aan steelt hij graag de show door optredens te geven en zich 8 keer te verkleden en te roepen: “mam, mam, kijk nu met hoed”. “Mam, mam nu met hoed én bril ennnnnn handschoenen!” pailletten shirt jongens

Kleine super held

In januari dit jaar werd hij kleuter en dus op school geconfronteerd met elke superheld die er maar bestaat. Nu wist ik het bestaan af van de meeste superhelden, maar elke dag leerde ik weer nieuwe helden en termen erbij.

Zoals bijvoorbeeld de Ninjago superkrachten, het verhaal erachter ligt ietwat ingewikkelder en Melle heeft geen idee waar hij het over heeft. Als hij maar lol heeft en zo is het. Maar in zijn superheld momenten moet ik er voor waken dat ik niet word geraakt voor de superkracht die langs mijn oren vliegen en oh! De vloer is van lava!

When it’s quite

Laatst bracht ik Sepp (1) naar bed en Melle was wel heel stil aan het spelen. Terwijl ik van de trap naar beneden liep voelde ik al enigszins nattigheid door deze muisstille situatie.

Met zijn armen op zijn rug riep hij: “welke hand? Links of rechts?”

Ik: “uhm doe maar rechts.”

Hij: “Jammerrrrrrr, dat is dus niet mijn….. Superkracht arm”

Daar stond Mr Entertainer himself… Oké schakel schakel. Moederrol aan of moederrol uit? En dan ben ik dus niet de moeder die blijkbaar in haar pedagogische rol schiet… Maar een: ‘haha-jemig-melle-hoe-bedenk-je-het-maar-dit-mag-echt-niet-super-goede-grap-nooit-meer-doen-ok?’ moeder.

Pailletten shirt jongens

Enfin, het superhelden verhaal bleef dus aan, maar er kwam een nieuwe trend bij. Melle had iets nieuws op school gesignaleerd, waarvan ik erg verheugd was dat dit hem ook aansprak, ook al was het ietwat een meisjes trend. Namelijk het glitter / pailletten shirt jongens die je kan veranderen.

Voor mijn werk zit ik uiteraard helemaal in de kindertrends. En even baalde ik dat ik geen meisje heb en twijfelde of ik niet zo’n glitter t-shirt voor mijzelf aan moest schaffen, ook als was het als pyjama. Maar in mijn kast heb ik al een aantal glitter/pailletten items en dit viel Melle ook ineens op (eindelijk heb ik mijn miniplaybackshow-henny-huisman-kast. Ik keek letterlijk alleen voor de outfits en waar ik dan altijd baalde dat dan iemand ‘maar’ als Ciske de Rat ging optreden…)

Na het zien van de glinsterende dingen in mijn kast, bleef hij elke dag vragen wanneer ik het verander jurkje aan bleef doen. Dat ik het glinsterende Oud en Nieuw jurkje met mega decolleté niet naar werk aan zou doen omdat het ietwat overdressed zou zijn, kreeg ik er bij hem niet in.

Reversibel pailetten shirt

Ik besloot een eigen verander/pailletten t-shirt voor jongens te zoeken, en dan gelijk met zijn superhelden liefde erin verwerkt. Twee vliegen in één klap! Oordeel zelf! Hij was “tha bomb” op school en op straat met zijn toffe pailletten shirt jongens. Maar dit komt waarschijnlijk ook omdat hij bij iedereen stil bleef staan en zijn t-shirt van Spiderman naar Ironman veranderde. Enig nadeel van dit t-shirt is dat iedereen in de klas aan zijn buik wil zitten op school 🙂

pailletten shirt jongens  pailletten shirt jongens

Wil jouw zoon ook een pailletten shirt jongens? Kijk hier voor meer reversible shirts!

Réversible pailletten shirt kind

Lees ook: 10x typisch jongensgedrag >>

Lees meer: blogs van jongensmama’s >>

Blog: Mijn zoon is geen stoere jongen >>

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!