Tweeling piraten Tijn en Mees vieren Carnaval thuis

12 februari 2021

Dit weekend is het weekend van de Carnaval. Maar jammer genoeg kunnen we dit jaar geen Carnaval vieren en zelfs niet op school. We hebben wel zin in een feestje maar dat mag nu even niet. Dan vieren we Carnaval toch gewoon thuis dit jaar 🙂 De tweeling Tijn en Mees houden wel van een feestje en helemaal van een verkleedfeestje! Zij mochten ieder een geweldig piratenpak van Souza! reviewen. Alaaf!

Verkleedfeestje!

Onze jongens zijn altijd wel te porren voor een verkleedfeestje. Geweldig hoe dan allerlei rollenspellen ontpoppen en hoe serieus dit spel dan wordt gespeeld. We hebben verschillende pakken in huis, maar twee dezelfde piratenpakken die ontbraken nog aan de collectie. Tijn en Mees gaven een tijdje geleden aan dat ze graag hetzelfde aan wilden, zodat ze een echte tweeling waren. Met deze piratenpakken zit dat dus wel snor.

Prachtige verkleedkostuums van Souza!

Een echt piraten kostuum

De broek ging aan, het hesje volgde al snel en de bandana werd om geknoopt. Het zwaard in de aanslag en daar gingen piraat Tijn en Mees op pad. Eerst vond er een “zwaardgevecht” plaats. Er  moest namelijk gevochten worden om een heuse schat. Na wat gerollebol en gestoei trokken ze samen ten strijden en moesten papa en mama er aan geloven. Met hier en daar een een por van een zwaard in onze zij en woeste piratentaal hebben we ons maar overgegeven.

Bekijk het filmpje hier

Piraat Tijn en Mees sleepten ons vol trots naar een gevangenis, waar we nooit meer uit mochten.

Toen het bedtijd was, wilden ze het liefst met piratenpak en al het bed in kruipen. Met de belofte dat ze morgen weer piraat mochten zijn, gingen de pakken uit en kropen de piratenmannetjes onder de wol om te dromen over nieuwe avonturen.

piratenpak, piratenpak Souza, verkleedkleding piraat

Piratenpakken van Souza!

Ik noemde al even dat we we veel verkleedkleding in huis hebben. De meeste verkleedkleding is gemaakt van hele dunne stoffen. Toen ik de piratenpakken samen met Tijn en Mees uit de doos haalde, voelde ik direct al een groot verschil. De stof van elk piratenpak voelt echt stevig. Perfect om de hele dag piraatje in te spelen!

Bekijk het filmpje hier

Pasvorm

De broeken hebben een verstelbaar elastiek, zodat deze mooi aansluit bij elke taillemaat. Het hesje is stevig, met zachte mouwen en in het bezit van leuke details. De bandana kun je op diverse manieren om knopen. En last but not least… het zwaard. Deze is van stevig materiaal gemaakt, zodat het niet krom staat na een keer spelen. Voor de jongens met flinke spierballen, dus wel raadzaam om niet met volle kracht ten strijde te trekken. Het pak is er in twee maten: 3-4 jaar (98 – 104 cm) en 5-7 (110-122 cm). Een super gave outfit voor iedere kleine piraat!

piratenpak, piratenpak Souza, verkleedkleding piraat, carnavals kleding kind, verkleedkleding jongen, carnaval jongen, verkleedkostuum, piraten kostuum

Souza! Verkleedkleding

Verkleden was nog nooit zo leuk! De verkleedkostuums van Souza zijn tot in de kleinste details afgewerkt en nemen je mee in een wondermooie fantasiewereld! Je kind kan zich helemaal uitleven en volledig opgaan in zijn rol als indiaan, dino, dragon, piraat of noem het maar op.

BEKIJK HIER DE HELE VERKLEEDCOLLECTIE

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....
20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...