boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen

Published on oktober 18th, 2013 | by Colinda

0

Leren en spelen met PLAYLAB dierentorens

Een nieuw spel vraagt om een uitleg, maar ja de jongens hebben weinig geduld en willen graag aan de slag met dit vrolijk uitziende spel ‘Dierentorens’. De doos wekt de interesse  en de kaartjes in de doos nog meer.

PLAYLAB Dierentorens

Het spel Dierentorens bevat grappige dierenfiches en dezelfde dierenkaartjes en twee torens om de fiches in te bewaren.  De jongens moeten van elkaar raden in welke volgorde de tegenspeler de zes dieren verstopt heeft in zijn toren. Door omstebeurt slimme vragen te stellen kom je achter de juiste volgorde. Je kunt zelf bepalen of je de makkelijke versie neemt met ieder 3 dieren of de moeilijke versie waarmee je alle 6 de dieren raden moet.

Voor Boris van 4 jaar is het leuk, maar ook voor Sebas en Thijs van 8 en 11 jaar is het nog leuk om te spelen. Zit jouw olifant boven op de goudvis? Zit jouw varken onder het nijlpaard? Je raad het al….dikke pret hier in huis met dit super leuke spel.

Playlab, dierentorens, leuk spel voor jongens

Jumbo PLAYLAB

Playlab is het nieuwe pre-school merk van Jumbo en is in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Lezen, schrijven, tellen,rekenen, maar ook samen spelen of slim denken op iedere doos zie je in één oogopslag wat de kleintjes ervan opsteken.

Naast de al bekende educatieve spellen ‘Ik leer‘, ‘Speelkwartiertje’ en ‘Electro’ verschijnen dit najaar zeven nieuwe spellen in de speelgoedlijn van Jumbo Playlab; Knotsgekke dieren, Sprookjeskwartet en Zwarte Piet, Dierentoren en vier prachtige nieuwe puzzels.

Shop alle PLAYLAB spelletjes hier

playlab

playlab, safari zoekpuzzel

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑