Spannende avonturen met PLAYMOBIL The Explorers

6 augustus 2018

WoW, wat werd Boris deze week verrast met een heel groot pakket. Zo snel mogelijk werd deze doos opengemaakt en tot zijn grote verbazing zaten er twee zakken popcorn met popcornbakjes, een PLAYMOBIL film én een grote doos, mooi ingepakt met dinopapier. Wat zou daar in zitten? Natuurlijk werd het papier eraf gerukt en zat er een grote doos PLAYMOBIL The Explorers in. “Mam, dat is precies de doos die ik zo graag wil hebben voor mijn verjaardag” zei een blije dino fan. Het uitpakken van deze doos was al een feestje op zich!

PLAYMOBIL The Explorers

playmobil the explorers, dino playmobil, dino speelgoed, speelgoed reviewHelemaal blij bekeek hij alle onderdelen in de doos en ook de super grote dino. Maar voordat de set in elkaar gezet mocht worden gingen we eerst de film kijken inclusief popcorn in de bijbehorende bakjes. In de film wordt het verhaal van het nieuwe speelthema PLAYMOBIL The Explorers verteld.

PLAYMOBIL thema verhaal

De vrienden Nick, Emma, Will en hond Sam vormen de Explorers. Tijdens hun zoektocht naar oude ruïnes op het eiland Roca doen zij een spectaculaire ontdekking: diep in de jungle, verborgen voor de moderne wereld, ontdekken zij een kudde levende dinosaurussen. Helaas zijn zij niet de enige op het eiland. De boef Quinn is het team gevolgd en wil de dino’s vangen en voor grof geld verkopen. Kunnen de Explorers de dino’s uit de handen van Quinn redden en het geheim van het eiland Roca ontrafelen?

Eerst in elkaar zetten

Spannend vond Boris de film en hij had daarna meteen zin om het speelgoed in elkaar te zetten en te gaan spelen. Boris is 8 jaar en heeft deze hele speelgoedset zelf in elkaar gezet.

Het basiskamp heeft een echt werkend valhek om snel te kunnen sluiten en een takel om schatten omhoog te takelen. Het is echt speelgoed voor kleine avonturiers en ontdekkers, want bij de set zit een warmte gevoelige schatkaart. Wanneer je over de kaart wrijft komt er een landkaart tevoorschijn. Ook zit er een uv-zaklamp bij de set. Hiermee kun je op de kristallen, de jungleplanten en het reageerbuisje schijnen. Deze lichten op door het uv-actief kunstof en geven ’s avonds ook nog licht in het donker. Super spannend natuurlijk.

Spelen maar!

Nadat de hele set in elkaar gezet was kon er echt gespeeld gaan worden. De PLAYMOBIL vriendjes spelen hier dagelijks de hoofdrol in een spannend dino avontuur. Boris is een echte dinosaurus liefhebber en daarom spreekt dit speelgoed tot zijn verbeelding. In de doos zit ook een leuk boekje over The Explorers en met weetjes over dino’s.

Je snapt wel dat dit Boris zijn favoriete speelgoed is nu. Zelfs bij ons bezoek aan Dinoland moesten de grote T-rex en de playmobil poppetjes mee. Deze dino fan is helemaal blij met deze stoere speelgoed serie en de uitbreidingsets staan bovenaan zijn verlanglijstje!

playmobil the explorers, dino playmobil, boyslabel, jongensspeelgoed playmobil the explorers, dino playmobil, boyslabel, jongensspeelgoed playmobil the explorers, dino playmobil, boyslabel, jongensspeelgoed playmobil the explorers, dino playmobil, boyslabel, jongensspeelgoed

Lees ook: kinderfeestje dino feest >>

Meer jongens speelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

Design je eigen shirt met ShirtUP!

Hoe gaaf is dit?! Ontwerp je eigen T-shirt, hoodie, sweater of rompertje zoals je dat helemaal zelf wilt. Dit kan...
image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...