boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding poloshirts jongens, quapi boys

Published on februari 1st, 2019 | by Mi-choe

0

Sef gaat voor het poloshirt van Quapi Boys

Sef is inmiddels 4 jaar en begint een duidelijke voorkeur te krijgen qua kleding. (qua alles eigenlijk wel 😂). Dus toen de eerste levering van Quapi Boys eraan zat te komen, leek het mij het verstandigste om meneer zelf iets uit te laten kiezen. Dan weten we in ieder geval zeker dat hij het ook vaak gaat dragen. Sef wist het meteen. Hij is namelijk dol op poloshirt voor jongens en hij is ook fan van zachte broeken.

Trend alert: Nieuwe kindermerken gespot >>

poloshirts jongens, quapi boys, poloshirt quapi, joggers quapiPoloshirt voor jongens

SAY WHAT…. met zo’n achterkant zet je je kraag sowieso wel stoer omhoog. Van mij mogen de poloshirt voor jongens ook wel wat stoerder zijn, kraag omhoog en gave print. Quapi Boys heeft in deze levering als hoofdkleuren groen en antraciet. Prima kleuren voor een stoere look voor de boys.

Stoere joggers in plaats van jeans

De voorkeur gaat hier uit naar zachte, rekbare stoffen. Broeken mogen vooral niet te strak zitten. Ook een poloshirt voor jongens moet niet al te stug zijn. En als het skinny’s zijn dan moeten ze vooral lekker mee bewegen. Dus logischerwijs koos Sef meteen voor deze joggers. Zachter en comfortabeler dan dit is er niet. En toch oogt het wat ‘aangekleder’ dan een gewone joggingsbroek, vind ik. Van mij mag hij niet in een joggingbroek naar school, maar deze broek is wel goedgekeurd. Zeker met een poloshirt voor jongens staat dit prima voor een dagje school.

1e levering Quapi Boys

Naast een poloshirt voor jongens zijn er ook longsleeves in deze eerste levering. Gelukkig maar, want voorlopig is nog niet echt warm genoeg voor een t-shirt. En ook de jeans is er weer. Gelukkig maar. Want de jeans van Quapi kan tegen een stoot en zit comfortabel. De kleding sluit mooi aan en heeft een goede pasvorm. Sef draagt maat 110-116 en is 110 cm lang. Dus de collectie valt goed op maat.

poloshirts jongens, quapi boys, poloshirt quapi, joggers quapi

Shop hier het poloshirt voor jongens

poloshirts jongens, quapi boys, poloshirt quapi, joggers quapi

Shop hier de joggers van Quapi

OPROEP ‘Outfit of the day’

Heeft jouw zoon, net als Sef, al een eigen smaak of stijl?

Wat is het favoriete kledingstuk van jouw zoon? Mail je leukste foto naar info@boyslabel.com en misschien zie jij de foto terug op onze site of social media.

 ‘Outfit of the day’ kledinginspiratie >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑