Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

29 december 2022

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg drukke dagen in zitten. Na twee kerstdagen met verschillende familie bezoekjes is het toch heerlijk om weer even een pyjama dag te hebben. Puzzelen hoort daar echt bij! Net als sjoelen, ook dat hoort helemaal bij onze kerstvakantie.

Donald duck.

Al jaren valt hier elke week de Donald duck op de mat. Onze Tobie is al jaren groot fan en leest naast elke donderdag het weekblad ook de pockets. Zijn boekenkast staat er vol mee en regelmatig komt er weer een nieuwe bij. Ook de puzzels van Donald duck zijn ontzettend leuk. Verschillende thema’s en ontzettend leuke afbeeldingen om uren samen te zoeken naar de juiste stukjes op de juiste plek. Alle bekende Donald duck karakters komen voorbij en elke puzzel bevat ook nog eens een zelfde poster. Handig om te gebruiken tijdens het puzzelen, maar ook erg leuk om daarna een leuk plekje aan de muur te geven.

Elke dag een feestje.

Wil je net als ons niet je hele tafel vol hebben met puzzelstukken, maak dan een houten plaat ter grootte van de puzzel. Wij gebruiken deze plaat altijd en het is zo ideaal. Puzzelen we niet dan gaat de plaat even ergens anders heen. Toch ligt de plaat bijna elke dag wel op de tafel en wie er langs loopt zoekt dan toch even weer een paar stukjes. Ik zeg altijd; Aan het einde van de vakantie moet tie wel af zijn! Dat gaat ook zeker wel lukken. Ik vind puzzelen samen zo gezellig! Het ene moment zit ik nog alleen en het volgende moment doen alle jongens mee! Echt een leuke activiteit voor in de kerstvakantie! Donald duck is hier echt favoriet!

Winactie

Vind jij puzzelen ook helemaal te gek? En ben jij fan van Donald Duck? Doe dan mee met onze winactie in samenwerking met Just Entertainment en maak kans op zo’n te gekke puzzel (je krijgt een willekeurige exemplaar opgestuurd). Vul hieronder het formulier in en vertel voor wie jij deze wilt winnen.

*** WINACTIE GESLOTEN*** Niels Paredis wint een puzzel van Donald Duck, hij komt spoedig jou kant op. Veel puzzel plezier!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

VTech switch en go dino

3 in 1 Mega T-Rex van VTech

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de...
image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....