boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog quapi jongens, quapi, qupai kinderkleding. quapi review, boyslabel

Published on juni 5th, 2018 | by Mi-choe

0

Quapi jongens Gone Surfin

Gone Surfin, oftewel geen tijd voor serieuze zaken. Deze Quapi boy wil van het leven genieten en doen waar hij blij van wordt. Voeten in het zand en relaxed door het leven. En geef hem eens ongelijk! Quapi jongens houden van chillen and fun.

TIP: Kinderkleding SALE >>

Quapi jongens

quapi jongens, quapi, qupai kinderkleding. quapi review, boyslabelMet deze frisse kleur kon ik Sef makkelijk in de gaten houden. Terwijl hij de hele speeltuin verkende was het voor mij erg makkelijk om hem steeds te spotten. Dus ook voor moeders een ideale kleur. Het neon gele shirt sluit mooi aan en is van comfortabele stretchstof gemaakt. Hierdoor is er veel bewegingsvrijheid zonder dat het shirt los zit en alle kanten op wappert. Sef houdt totaal niet van stugge of strakke kleding en zou het liefste de hele dag in een joggingpak lopen. Gelukkig hebben we op deze outfit geen commentaar gehad. De stoffen zijn heerlijk zacht.

Quapi kinderkleding

De overall print van de broek is fleurig en makkelijk te combineren. Kleine palmbomen en grote bladeren sieren de shorts. Voor wie van wat rustigere kleuren houdt zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden. Een effen wit shirt of bijvoorbeeld donkerblauw geeft meteen een andere uitstraling. Onze Sef is energiek, een beetje een boefje en steelt graag de show, dus in zijn geval is deze knalkleur helemaal in zijn straatje. Het shirt is er ook in dezelfde kleur en print als de shorts die Sef nu draagt, een opvallende, oranje pijl op de buik wijst je dan de weg,

Stoere beachlook

Maar wie voor de echte stoere, nonchalante beachlook wil gaan, gaat natuurlijk niet de deur uit zonder een paar mooie slippers. Lekker snel aan- en uitschieten en zo veel mogelijk op blote voeten verder. Deze slippers passen perfect bij deze outfit. De bovenkant is lekker neutraal, maar het voetbed valt lekker op en matcht met dit shirt. Ook de slippers zijn er in een andere kleur, met als opvallende kleur oranje. Bij iedere set kun je dus een hippe slippers dragen, ideaal toch?!

Shop hier de hele collectie

quapi jongens, quapi, qupai kinderkleding. quapi review, boyslabel

quapi jongens, quapi, qupai kinderkleding. quapi review, boyslabel

Meer jongenskleding inspiratie >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑