boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog quapi boys, quapi kidswear

Published on augustus 22nd, 2018 | by Mi-choe

0

Quapi Kidswear collectie is WOW!

Hoe gaan we de herfst en winter doorkomen? Met de nieuwe collectie van Quapi Kidswear for Boys! Na zo’n prachtige, warme en zonnige zomer zullen we er t.z.t. toch het beste van moeten maken. De najaarscollectie hangt volop in de winkel. En nu ik de eerste kledingstukken heb gezien, zie ik niet meer op tegen de herfst. Ergens is het ook weer leuk om nieuwe kleding aan te trekken en niet voor de zoveelste keer weer die korte broek.

Quapi Kidswear

Quapi, Quapi boys, Quapi kidswear, Quapi winter 2018-2019, kindermode reviewBij Quapi Boys zien we deze collectie ruitjes, overall prints en streepjes. Kortom, altijd gewild en opvallend. Mooi groen, navy en fris geel komen in de eerste levering terug. Sef draagt een stoere sweater, het knalgeel vind ik geweldig staan en de stoere bies met QPI Champs past goed bij ons mannetje. De jeans is lekker soepel en dat is maar goed ook want Sef weigert stugge of strakke jeans zonder stretch aan te doen. Deze set staat stoer en nonchalant en dat past helemaal bij Sef’s attitude.

Stoere joggers met perfect fit

Wat een supergave, comfi joggers heeft Quapi deze collectie. Rood, groen, of grijs zien we in deze 2e levering veel terug. Voor ieder wat wils. Wij gaan voor brandweerrood, zoals we dat hier thuis noemen, aangezien Sef dol is op alles wat met de brandweer te maken heeft. (Met dank aan papa de brandweerman). Een rode jogger in heerlijke joggingstof met stoere witte strepen aan de zijkant en een mooie, aansluitende pasvorm.

Sef een heeft een grijze hoodie aan dus regelmatig zit ik, ook binnenshuis, tegen een capuchon aan te kijken. De hoodie heeft een print met tekst, subtiel maar natuurlijk wel stoer. Ook het welbekende getal 76 prijkt weer op de kleding. Zo blijft Quapi casual, stoer en herkenbaar.

Ik ben nu al benieuwd naar de kleuren en prints van de volgende levering. Welke kledingset is jouw favoriet?

Bekijk en shop deze toffe Quapi Kidswear collectie online bij:

Kixx-online

Quapi, Quapi boys, Quapi kidswear, Quapi winter 2018-2019, kindermode review

stoere jongenskleding, winterkleding jongens, winterkleding 2018-2019, kleding jongen 5 jaar, kleding jongen 6 jaar

quapi winter 2018, kinderkleding winter 2018

Bekijk de Quapi meisjes collectie op Girlslabel >>

quapi winter 2018, kinderkleding winter 2018

stoere jongenskleding, quapi kidswear, trendy jongenskleding, hoodie jongen, rode trainingsbroek jongen

Lees meer: kindermodeblogs op Boyslabel >>

Lees ook: Quapi meisjeskleding collectie >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑