hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Fashionblog quapi kidswear

Published on december 8th, 2017 | by Mi-choe

0

Sneak peek bij Quapi Kidswear

Op deze druilerige winterse dag is Boyslabel bij Quapi Kidswear op bezoek geweest. Een showroom vol met frisse kleuren en stoere prints. De kleding is comfortabel, de stoffen zijn echt kindvriendelijk. En de vrolijke kleuren of juist stoere kleuren spreken alle kinderen wel aan. Er is voor ieder wat wils.

De nieuwe collectie van Quapi zal half januari in de winkels liggen, in de hoop dat het dan niet lang meer duurt tot we het ook echt aan kunnen trekken. Quapi gebruikt typische Quapi kleuren en de kleding is voorzien van hippe, herkenbare details. Met Quapi kleuren bedoel ik vrolijke tinten als mint, oranje of groen. Van een tekening op de achterkant, tot een gekleurde veter of bies. Zelf ben ik helemaal fan van de teksten. Vlotte statements worden gecombineerd met leuke prints.

Quapi Kidswear

Deze zomer kunnen de beach boys op het strand paraderen met heuse swim shorts van Quapi. En voor een heerlijke stranddag zullen er t.z.t. ook strandlakens te verkrijgen zijn. Quapi heeft voor de jongens ook stoere petten en slippers in verschillende kleuren om de zomerse outfits af te maken.

Zelfs voor de ieniemienie knulletjes heeft Quapi leuke babykleding. Super snoezig, maar ik ging op zoek naar inspiratie voor Sef’s kledingkast. Ondanks dat hij 3 jaar oud is, gedraagt hij zich soms als een dwarse, eigenwijze tiener. Sef weet al precies wat hij wel of niet mooi vindt en wat zijn voorkeur heeft. Gelukkig is Sef niet de enige en speelt Quapi daar goed op in. Toen ik thuis kwam met een set van Quapi vroeg ik aan Sef of hij het mooi vindt. En hoewel het woord ‘nee’ hier de boventoon voert, zei Sef volmondig ‘ja’ en werd de kleding meteen klaargelegd om morgen aan te trekken. Yes! Goedgekeurd!

Maar voordat we de zomer in onze bol hebben, gaan we ons eerst eens richten op de lente. Dus als de feestdagen achter de rug zijn, is het tijd voor nieuwe, kleurrijke kleding. Kleding waar we oprecht blij van worden. En ik kan je vertellen, hier worden we blij van.

Met veel plezier zal ik jullie in het nieuwe jaar laten zien hoe we weer de voorjaarskriebels kunnen krijgen.

Tot die tijd shop je de wintercollectie met 40% korting bij:

Olliewood

Lees meer: kindermodeblogs op Boyslabel >>

Lees ook: Quapi meisjeskleding collectie >>>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/quapi-kidswear/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/quapi-kidswear
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k