Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding boyslabel quapi, quapi kinderkleding, quapi zomer 2015

Published on januari 21st, 2015 | by Mariska

0

Sunny boys!

Als moeder van drie jongens, baal ik wel eens van mogelijkheden in kledingkeuze voor de boys in vergelijking met de girls. De nieuwe collectie van Quapi Kidswear reduceert dit verschil gelukkig. Ze hebben enorm veel keuze voor de knullen bij dit merk van Nederlandse bodem met een mediterraan tintje!

Keuze in shirts met een ronde hals, v-hals of kolkraag, kies voor een korte broek met een felle kleur of ga voor een basic kleur. Je kunt gaan voor een wat rustigere look door donkerblauw te combineren met wit of grijs, maar je kunt er ook een vrolijke twist aan geven door te gaan voor zeegroen met oranje! Wij zeggen hier in huis in ieder geval volmondig ja tegen de prachtige zeegroene shorts!

Geweldig leuk zijn ook de zomerse bloemenprints die zijn verwerkt in de kledingstukken. Juist leuk en niet te overheersend. Liepen de volwassen ‘jongens’ afgelopen zomer al in bloemenprint, zijn de kleine mannetjes komend seizoen helemaal ‘da bomb’! Ook de kleintjes worden niet overgeslagen bij Quapi Kidswear. Jouw zonnetje in huis straalt oogverblindend in zijn zomerse outfit!

Laat je verrassen door de mooie, frisse collectie van Quapi. Shop ‘m hier!

boyslabel quapi, quapi kinderkleding, quapi zomer 2015

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑