boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog nieuwe kindermerken, raizzed, nieuw kinderkledingmerk

Published on juli 4th, 2019 | by Colinda

0

Born and Raizzed in denim

Een nieuw merk in kindermodeland! Tijdens de vorige kindermodebeurs Sunday School hebben we de eerste collectie van Raizzed mogen zien. Wij waren direct super enthousiast, maar we moesten toen nog even geduld hebben. Maar vanaf nu is de collectie dan ook verkrijgbaar voor de consument.

Raizzed

De merknaam van dit nieuwe kinderkledingmerk verwijst naar het feit dat de mensen achter het merk zijn ‘born and raizzed’ in denim.

Denim streetwear, urban lifestyle met unieke en kenmerkende wassingen, dat is de omschrijving die het beste past bij dit merk. De focus ligt op jongens en meiden tussen de 2 tot 16 jaar. Het merk heeft een edgy en strakke stijl met een bijzonder eigenwijs en trendy kleurenpalet met neon details. Echt iets voor de trendy tieners van nu.

Denim kindercollectie

In deze denim-collectie vind je toffe shirts, sweaters en hele fijne denims. En iedere denim is weer vernoemd naar hippe steden, voor een stoere attitude. Naast jeans biedt Raizzed streetwear jassen in opmerkelijke kleuren met clean look and feel. Elke stijl is tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo maak je je Raizzed-set compleet voor de trendvolle urbanlook van dit moment.

raizzed, nieuw kinderkledingmerk

Raizzed by Vingino

Raizzed is van de hand van de ontwerpers van Vingino. Bij Raizzed vinden ze dat iedereen moet kunnen opgroeien in denim. Daarom ontwikkelden ze een collectie van hoge kwaliteit (denk aan de kwaliteit van Vingino), tegen veel lagere prijzen als de Vingino collectie.

Wij hebben de collectie al mogen zien en voelen en ik kan je zeggen dat wij super enthousiast zijn. De denims voelen net zo aan als we gewend zijn van de Vingino denim en de stof van de shirts en sweaters voelen heerlijk zacht.

Dit merk wordt een ware hit! Blijf ons volgen, wij houden je op de hoogte!

Heeft jouw kind al een of meerdere kledingstukken van Raizzed en heb je hier een leuke foto van? Stuur hem op naar info@boyslabel.com dan kunnen wij hem plaatsen tussen onze andere modellen op onze outfit of the day inspiratie pagina. 

raizzed, nieuw kindermerk, vingino, boyslabel...

Comments are closed.

Back to Top ↑