boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers raketlamp, kinderlamp, lichtgevende Bluetooth speakers, Lumin’us, kids BIGBEN

Published on december 17th, 2018 | by Colinda

0

Light & Music please!

[KINDERKAMER] Wie wordt er nu niet vrolijk van deze lichtgevende Bluetooth speakers van Lumin’us. Deze hippe lampen in diverse grappige vormen zijn een echte eyecatcher op de kinderkamer en zorgen voor een zachte en sfeervolle verlichting. Van een schattige dino, tot een stoere raket, cactus of een gewaagde schedel. Kortom, het perfecte cadeau voor stoere kids. Maar het blijft niet alleen bij verlichting …

Bekijk ook: hip speelgoed >>

Raketlamp met speaker

De raketlamp springt er voor ons echt uit. Deze kinderlamp straalt een zachte gloed in het donker en is een leuke extra verlichting in de kinderkamer. De jongenskamer, verlichting kinderkamer, kinderspeakerraketlamp is 30 cm hoog en 17 cm breed, een LED-lamp en wordt niet warm, veilig voor kinderen dus. Een leuk nachtlampje dat zelfs veilig mee in bed kan! De lichtgevende speaker is oplaadbaar en bedienbaar met een afstandbediening, beiden worden meegeleverd.

BIGBEN wireless lumin’us speaker

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, om de perfecte sfeer te creëren. Via de Bluetooth®- en USB-aansluiting worden favoriete nummers probleemloos afgespeeld. Een opgeladen Lumin’us geeft 8 uur muziekplezier, waardoor hij niet aan een vaste plek gebonden is. De Lumin’us heeft maar liefst 9 verschillende kleuren en diverse lichteffecten waardoor je een mini-disco in je eigen kamer kunt creëren. Daarnaast is de Lumin’us eenvoudig in gebruik door de bijbehorende afstandsbediening.

Kinderlamp

Boris is helemaal blij met deze raketlamp op zijn kamer. Wanneer de lamp uitstaat is hij mat-wit van kleur en heeft een design look.  Wanneer je de lamp aanzet kun je de 6 zachte kleuren (rood, groen, paars, geel, blauw en roze) statisch laten branden of smooth laten overlopen van kleur tot kleur.

Bekijk het filmpje hier

Een lamp met muziek

Ook kan de lamp, wanneer je de muziek aanzet via bluetooth, licht geven op de maat van de muziek. Je zult begrijpen dat er vanaf vandaag iedere middag en avond disco is bij Boris op zijn kamer. De muziek gaat aan (in ons geval bluetooth via Spotify) en kan draadloos afgespeeld worden via deze raketlamp / raketspeaker. Geweldig vindt Boris het en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem ook prachtig vind.

Overdag heeft hij er plezier van met het afspelen van de muziek en ‘s avonds kan hij er heerlijk bij slapen. Iedere avond kiest hij een andere kleur en wij kunnen de lamp veilig aan laten staan door de LED verlichting. Wel een fijn idee.

Shop bij: Bol.com

BIGBEN wireless lumin'us speaker

lichtgevende Bluetooth speakers van Lumin’us, bigben lichtgevende Bluetooth speakers, raketlamp

Lekker SNURKen onder heerlijk beddengoed >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑