boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken roblox boeken, ontdek de wereld van Roblox

Published on september 25th, 2018 | by Colinda

0

NIEUW: ROBLOX boeken

Mijn jongens zijn gek op gamen en ROBLOX is dan ook een van hun favoriete gamewebsites. Het is eigenlijk een spel met daarin allemaal spannende 3D werelden waarin je spellen kunt spelen. Het is leuk voor jongens en meisjes die gek zijn op avontuurlijke games. roblox boeken

ROBLOX

Wat nou het allerleukste aan ROBLOX is, is dat je speelt maar ook virtueel geld (ROBUX genoemd) kunt verdienen en hiermee spullen kunt kopen om jouw wereld te verfraaien of te upgraden.  De games die op ROBLOX zitten zijn gemaakt door miljoenen mensen. Het is de bedoeling dat je een account aanmaakt om te kunnen gamen op ROBLOX. Als je je niet wilt registeren kun je als guest spelen. Dan ben je eigenlijk anoniem, maar je kunt dan geen producten en geen ROBUX kopen, geen eigen game maken, enzovoort.

roblox boeken, Roblox de beste avonturen gamesROBLOX boeken

Sinds vorige week zijn er twee ROBLOX boeken uitgegeven voor fans van alle leeftijden, waarbij de Roblox spellen, personages en werelden tot leven komen;

1. ROBLOX: DE BESTE AVONTURENGAMES

Dit handboek Roblox de beste avonturengames gaat helemaal over de beste en meest avontuurlijke spellen in Roblox. Het staat boordevol tips, uitleg van spelontwikkelaars en sneak previews van wat de gamers de aankomende periode kunnen verwachten rondom de avontuurlijke spellen in de Roblox wereld. Super interessant voor mijn Roblox liefhebbers. Ik moet eerlijk zeggen dat Boris (9 jaar) dit boek echt nog wel te moeilijk vindt, maar Sebas (13 jaar) heeft er al wat tips en trucks uitgehaald.

2. ONTDEK DE WERELD VAN ROBLOX

In het boek Ontdek de wereld van Roblox wordt alles uitgelegd wat er de afgelopen tijd in de wereld van Roblox is gebeurd. Welke games zijn er uitgekomen, welke ontwikkelaars hebben daaraan bijgedragen en wie zit er eigenlijk achter Roblox? Ook hier laten ze alvast een vooruitblik zien op de aankomende periode en wat je kunt verwachten van het spel.

Dit laatste boek sprak Boris het meeste aan, zowel door zijn vormgeving (let op de leuke figuurtjes op de cover) en hierdoor is hij extra nieuwsgierig wat er in het boek staat. Ook de binnenkant van het boek zit vol sprekende plaatjes en korte stukjes tekst. Dit past precies in zijn straatje. De TOP 10 ROBLOX-games zijn direct gespot in het boek en meteen ook gespeeld. Hij heeft er weer een paar favoriete spelletjes bij.

Ik vind het als moeder goed dat deze boeken er zijn. Mijn jongens zijn geen grote lezers en lezen graag alleen de dingen die hun interesseren en laat dat nou net gamen zijn 🙂 Zo lezen ze toch en daarna kunnen ze als beloning lekker gamen. Een win-win situatie!

 

Bekijk alle winacties op Boyslabel >>

roblox review, boyslabel, games, roblox games

roblox review, boyslabel, games, roblox games

ROBLOX de beste avonturen games, roblox boek, boyslabel

Lees ook: Gamers, pas op voor tabletnek >>

Lees ook de blog: een verslaafde draak in huis >>

Maak kennis met deze game meneer >>

Meer leuke games voor jongens >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑