boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen Rugzak_Dino_JP_Bags, , rugtassen voor jongens, schoolspullen, backtoschool

Published on juli 9th, 2018 | by de redactie

0

Rugtassen voor jongens: perfect voor (kleine) verzamelaars

Alle jongensmoeders zullen dit herkennen: jongens zijn verzamelaars. Alles wat ze maar tegenkomen en ook maar een beetje interessant lijkt, moet mee naar huis. En wat een rommel krijg je daar van! Gelukkig is daar de toffe collectie rugtassen voor jongens, want in die gave rugzakken kunnen die kleine verzamelaars genoeg dingen kwijt.

Rugzak_Dino_JP_Bags, , rugtassen voor jongens, schoolspullen, backtoschoolDenk aan al die broodtrommels of drinkbekers voor op school of de overblijf, maar ook speelgoed voor op vakantie. Of pyjama’s, knuffels en boekjes als ze gaan logeren logeren en aan de zwembroek en handdoek voor tijdens de zwemles. Ik kan nog even doorgaan, maar je snapt ‘m denk ik wel.

Rugtassen voor jongens

Met de hippe rugtassen voor jongens van Rilla Go Rilla valt je zoon zeker op! De rugzakjes hebben een mooi design, zijn gemaakt van hoogwaardig, sterk gelamineerd canvas en perfect afgewerkt. De bodem is verstevigd, waardoor de rugzak mooi in vorm blijft. Lekker opvallend zijn de knaloranje, waterdichte ritsen, ritshanger en het oranje handvat. Binnenin de rugzak vind je een ritsvakje en twee elastieken aan de zijden om je drinkfles goed rechtop te houden. Zowel het rugpand als de verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd voor extra draagcomfort.

Populaire schooltassen

Populair op dit moment zijn de JPBags en dat is niet zo verwonderlijk. Deze prints en ontwerpen van deze tassen spreekt kinderen aan. Wedden dat jouw zoon een tas met coole dino’s wil voor het nieuwe schooljaar. In deze Dino rugzak passen makkelijk meerdere lunchboxes en drinkflessen. Erg handig voor een lange dag op school. In de tas zit een insteekvak en er past een (niet te dikke) A4 map in. Ook in het voorvak is nog ruimte voor kleinere spulletjes. Deze rugzak kan natuurlijk op de rug worden gedragen en goed op maat worden gemaakt door de verstelbare, gewatteerde schouderbanden, maar door de handvatten kan de rugzak ook anders worden gedragen. De ritsen, handvatten en biezen langs de randen zijn geel; een goede match met de groentinten op de rugzak.

De leukste kindertassen

Ook superhandig zijn de rugtassen van Engel.. Je kunt ze natuurlijk op de rug dragen, maar door de handvatten is het ook direct een leuke handtas. Je ziet er niks van, maar de buitenkant van deze rugzak is gemaakt van gerecyclede limonadeflessen. Dus milieuvriendelijk! Favoriet bij ons is de rugzak Zipper Green. Deze kindertas is effen groen van kleur en heeft een beetje een retro look; de schuine rits met de kleurige details maakt de tas lekker anders dan anders. De meerkleurige ritsen zitten op de voor- en bovenzijde.

Shop de leukste rugtassen voor jongens, broodtrommels en drinkbekers en veel meer leuks bij:

Lunchbox Tractor Blafre, rugtassen voor jongens, schoolspullen, backtoschool

kindertas, schooltas, JP rugtas, rugtassen voor jongens

Spaceman rugzak by Zip and Zoe

Rugzak Zipper Engel, kinderrugtas, rugtassen voor jongens

Rugtas Zipper Green by Engel.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑