Saartje Prum heeft té gekke jongenskamers

31 januari 2014

De jongens hier dromen van een te gekke kinderkamer in hun stijl, dus eentje met veel auto’s, stoere stickers en een cool bed. Het liefst een bed in de vorm van een stoere auto. Laten wij nou bij Saartje Prum uitkomen voor een te gekke kamer voor de jongens!

Saartje Prum

Het assortiment van de webwinkel van Saartje Prum is zo gigantisch veelzijdig en origineel dat er absoluut iets bij zit wat bij jou en de wensen van jouw stoere knul past. Ze hebben allerlei soorten bedden voor baby boys en grote jongens. Ook voor schuine wanden of kleine kamers waar je efficiënt met de ruimte om moet gaan hebben ze een gepaste oplossing. Naast kinderkamermeubels vind je hier heel veel beddengoed in de mooiste kleurencombinaties en gave prints om heerlijk onder weg te dromen. Om het helemaal af te maken kun je je bed nog stylen met wat stoere kussens, quilts of dekens.

Jongensbed, Saartje Prum

Toffe jongenskamers

En een jongenskamer is natuurlijk niet af met een goed bureau waaraan je fijn kan knutselen, tekenen en kan schrijven. Elke jongen vindt hier een bureau dat perfect bij hem past. Van groot tot klein en van lief tot stoer. Er is teveel om op te noemen, je moet zelf maar eens bij ze gaan kijken. Naast de standaard meubels die je voor een kinderkamer nodig hebt is er nog veel meer. Ze hebben behang, verf, muurstickers, eindeloos veel gave lampen, decoraties van mooie merken en ook voor een leuk cadeautje kun jij hier terecht. De webwinkel staat vol en bol van de leuke ideetjes en kom je er toch zelf niet uit? De dames van Saartje Prum willen je graag helpen bij het stylen van de kamer van je zoon. Niets is hier te gek, kijk maar naar dit fantastische boomhutbed!

Jongenskamers, Saartje Prum

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

5 Tips voor het inrichten van een kleine jongenskamer

Niet elke ruimte in huis is even groot, vooral slaapkamers kunnen aan de kleine kant zijn. Heb jij bijvoorbeeld een...
1-2-1

Zo creëer je op 1-2-3 een stoere junglekamer

Is je stoere boy klaar voor een nieuwe kamer? Overweeg dan zeker om voor een kamer in junglethema te gaan....
4.-volkswagen-behang

Herfst vakantie tip: 5 Stoere Ideeën voor een saaie jongenskamer muur

Ben je het zat om naar die saaie muur in de jongenskamer te kijken? Wil je wat pit toevoegen aan...