boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest

Published on oktober 9th, 2013 | by de redactie

0

Missie Schiphol

Wil jouw zoon graag piloot worden of heeft hij een grote passie voor vliegtuigen? Organiseer voor zijn verjaarsdag een kinderfeestje op Schiphol, met behulp van een compleet en uniek kinderfeestje-pakket. Met de bijbehorende speurtocht kom je op plaatsen in Schiphol waar je nog nooit geweest bent. Alle vliegtuigen kunnen bekeken worden en als afsluiter lekker pannenkoeken eten op het panonaramaterras van Schiphol. Alle benodigdheden zitten in dit complete pakket voor een onvergetelijke dag voor je kind met zijn vriendjes en vriendinnetjes en voor jezelf.

Schiphol kinderfeestje

Ga samen met je vrienden op zoek naar Pursey de koe. Je gaat op speur- en puzzeltocht door de luchthaven en komt ondertussen heel veel te weten over Schiphol. Onderweg ga je lekker pannenkoeken eten, vliegtuigen kijken en stap je gratis in een Fokker 100 die echt gevlogen heeft. Aan boord van de Fokker 100 hoor je gesprekken van de verkeerstoren met de vliegtuigen die op het platform staan. Ook kan je samen met je vriendjes een foto maken in een Cockpit, verkleed in een heus piloten kostuum. Aan het einde van de speur- en puzzeltocht ontdek je de geheime plaats van Pursey de koe en is “Missie Schiphol” voltooid!

Kijk hier voor de complete inhoud van het pakket en meer informatie >>>

schiphol kinderfeestje, hoe vouw je een papieren vliegtuigje, papieren vliegtuigjes vouwen, paper plane tutorial

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑