Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding

Published on augustus 21st, 2016 | by de redactie

0

New season of Denim Play

Scotch Shrunk heeft een spannende nieuwe collectie voor deze winter. De ontwerpers zijn geïnspireerd door reizen naar Verre Landen en de streetstyles van New York en Parijs. Dat staat garant voor een geheel nieuw kleurbeeld deze winter. Gezellig en knus, dat gevoel geeft de wintercollectie van Scotch and Soda tijdens koude dagen.  Met warme kleuren in een op maat gemaakte look!

Een aparte lijn binnen de collectie van Scotch and Soda is Amsterdams Blauw. Deze collectie gaat terug naar waar het allemaal begon. Naar de mensen, de plaatsen en produkten die al tientallen jaren zorgen voor inspiratie. De icons van denim. De antihelden. Dit is een collectie voor echte denim lovers!

Nieuwe collectie Scotch Shrunk winter 2016-2017

De jongenscollectie Scotch Shrunk is een afgeleide van de herencollectie. En die stoere jongens willen zeker niet onderdoen voor hun vaders! Scotch Shrunk winter 2017 bevat een gedurfde mix van patronen, prints én een vernieuwend kleuren palet. Contrasterende ruiten botsen met strepen en kamelen en Ikat patronen worden gemixt met tie-dyes. Deze winter gooit Scotch Shrunk alles in één outfit!

Bekijk en shop hier de nieuwe collectie Scotch Shrunk bij:

Scotch & Soda

 scotch FW16, scotch shrunk, scotch jongesnkleding nieuwe collectie, scotch boys, scotch FW16, scotch shrunk, scotch jongesnkleding nieuwe collectie, scotch boys Scotch FW16, scotch shrunk, scotch jognenskleding, spijkerbroeken jongens

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑