Ad SquareAd Square


Jongenstassen kindertassen shoesme, leuke jongenstassen

Published on mei 30th, 2017 | by Colinda

0

Stoere Shoesme kindertassen

Een toffe rugtas voor jongens is best lastig. Ze zijn er wel, maar meestal zijn ze te groot voor de kleine jongens om mee naar school te nemen. Maar Boris en ik hebben dé perfecte tas gevonden!

Boris gaat de blits maken op het schoolplein. Met deze stoere camouflage tas van Shoesme compleet met smiley patches en kompas gaat dat zeker lukken. Hij vindt de tas geweldig en zijn vriendjes ook en dat snap ik ook. Hij is zo leuk om te zien. Door de grote smiley patch krijg je zelf ook een smile op je gezicht. De kompas is meteen ook een leuke gadget, waar je mee kunt pronken.

Wat is belangrijk vind is dat deze rugtas perfect van formaat is. Niet te groot, maar wel groot genoeg om de belangrijke spullen in mee te nemen, zoals broodtrommel, drinkbeker, vriendenboekje etc. De tas heeft een hoofdvak met aan de binnenzijde een elastiek voor een beker en broodtrommel. Daarnaast is er een klein voorvak, afsluitbaar met een rits.

Deze tas is waterafstotend, waardoor hij direct ook fijn schoon te maken is als meneer zijn tas weer ergens heeft laten staan of per ongeluk heeft laten vallen. En op de achterkant zit een naamlabel, zodat hij zijn tas nooit kwijt raakt, ideaal!

Conclusie: absolute aanrader en mooi afgewerkt tot in de details!!!

Shop de nieuwe rugtas van jouw zoon bij:

Shoesme

Shoesme rugtassen, kinder rugzakken, jongenstassen

kindertassen shoesme, leuke jongenstassen

kindertassen shoesme, leuke jongenstassen

 

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑