boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms Sinterklaas en de vlucht door de lucht, sinterklaasfilm

Published on november 21st, 2018 | by de redactie

0

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Heerlijk deze Sinterklaasperiode. Ieder jaar komt er wel een leuke sinterklaas film uit en daar gaan wij altijd graag met het hele gezin naar toe, een soort traditie om in de stemming te komen. Dit jaar is het: Sinterklaas en de vlucht door de lucht.

Check dit toffe jongensspeelgoed >>

Bekijk de trialer van deze leuke Sinterklaas film

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan…?

Waar kun je Sinterklaas ontmoeten >>

Schoencadeau-trend 2018: TOP 5 favoriete kindercadeautjes van dit moment! >>

Sinterklaas en de vlucht door de lucht...

Comments are closed.

Back to Top ↑