boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feestdagen sinterklaascadeaus

Published on november 12th, 2018 | by de redactie

0

De S van Slimme Sinterklaas (budget tips)

Het moet de leukste tijd van het jaar zijn, maar hier zie ik elk jaar tegen op. Dat gesjouw en gedoe met al die Sinterklaas cadeautjes. Ik loop haast stad en land af om de leukste Sintcadeautjes voor jongens te zoeken. Daarom is deze Boyslabel Sint en haar pietjes al druk in de weer geweest om het jou een stuk makkelijker te maken! Zo krijg je geen Sinterklaas stress! Want we selecteerden de leukste (budget) sinterklaascadeaus bij HEMA: in één keer klaar voor Sinterklaas!

Mooi houten speelgoed #budget >>

Sinterklaascadeaus

Dieren blijven altijd populair bij kids, vooral wilde dieren en dinosauriërs. Ook al zijn de laatste miljoenen jaren uitgestorven, ze blijven nog altijd populair onder kinderen. Voor alle boys die gefascineerd zijn door deze bijzondere dieren heeft HEMA heel wat leuk dierenspeelgoed. Zo zijn er onder andere 3D puzzels, verkleedkleren en zachte knuffels. ROAR!

Houten speelgoed

Speelgoed van hout blijft een klassieker; door het stevige materiaal kan er generatie op generatie mee gespeeld worden. De eenvoud, geur, gewicht en het geluid zorgen ervoor dat kinderen gestimuleerd worden om hun fantasie en zintuigen te gebruiken. HEMA heeft dit najaar veel nieuw houten speelgoed in het assortiment. Zoals een gave constructieauto, hiermee leren kinderen op een speelse manier vormen en kleuren kennen.

In de feestmaand is het snel donker buiten, gezellig, maar niet altijd handig. Dan moet je deze blokkenset eens bekijken, je bouwt er een prachtige stad mee. Maar die blokken zijn glow in the dark, waardoor het lijkt alsof de lichten in de gebouwen aanstaan.

Nuttige Sinterklaascadeaus

En omdat onze jongens al genoeg speelgoed krijgen in de decembermaand, worden er bij ons zeker ook de nuttige cadeautjes in de jute zak gestopt. Want de boys vinden het heerlijk om met die donkere en koude dagen lekker in hun warme pyjama’s rond te lopen. Voor deze genieters heeft HEMA de lekkerste pyjama’s: van onesies, badjassen, pantoffels tot aan kerst pyjama’s.

HEMA.nl

TIP: Gezonder snoepgoed voor Sinterklaas >>

Uren speelplezier met dit te gekke speelgoed voor jongens >>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑