hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Feestdagen

Published on november 13th, 2017 | by Linda

0

Op zoek naar inspiratie voor Sintkadootjes!

Elk jaar is het weer een heel gedoe. De leukste Sintkadootjes in huis halen. Heb jij daar ook de nodige dosis inspiratie voor nodig? Kijk dan eens op de mooie website van De Gele Flamingo. Ik weet niet hoe het bij jullie jongens is maar Boaz is gek op alles wat met auto’s te maken heeft. Ook speelt hij graag met de trein in combinatie met andere voertuigen en constructiemateriaal. Meestal duurt het niet lang en dan wordt er een echte straatrace gehouden in de woonkamer met natuurlijk de bijbehorende ongelukken. We gaan dit jaar voor Sinterklaas dus maar eens op zoek naar wat duurzamer speelgoed in de hoop dat het wat langer mee gaat.

waytoplay, flexibele autobaan, speelgoed voor jongensLeuke Sintkadootjes

En als je het dan hebt over mooi, duurzaam speelgoed dan heb je het natuurlijk over de gave flexibele autobaan van Waytoplay. Hiermee maak je de mooiste routes waar je vervolgens mooi over heen kunt racen met de auto’s van Candylab toys. En wil je iets anders dan die auto? Dan zijn de treinen van Janod een mooie aanvulling hierop! Ze passen op de rails van Janod en Brio. Naast al dit mooie speelgoed kwam ik nog veel meer stoere spulletjes tegen waarvan ik zeker weet dat onze kleine man erg blij van wordt!

Zoals de stoere brooddoos van Blafre. Een echte tractor dat je brood bewaard! Zo raken die bammetjes razendsnel op! En deze leuke stempelset van Créa Lign, bevat 7 stempels en één inktset. De tekening staat bovenaan op de stempel en ze zijn ideaal voor de allerkleinste handjes. De grip kan eraf gehaald worden en worden gewassen in de machine. Ook de inkt is gemakkelijk uitwasbaar.

Maar ook deze leuke puzzel van Janod mag niet ontbreken op dit verlangslijstje van de leukste Sintkadootjes, een leuke set van twee Politie puzzels met 24 en 36 stukken. Ben je meer op zoek naar een super leerzaam cadeau? Het Memory spel van Design Letters is dan tof! Prachtig vormgegeven en je boy leert er met plezier het alfabet!

Een houten hijskraan staat ook nog hoog op het verlanglijst, maar het allerliefst wil mijn kleine man de prachtige speelgoed barbecue om voor iedereen lekkere worstjes te braden. 😉

houten barbeque, speelgoed, jongenscadeau

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/sintkadootjes/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/sintkadootjes
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k