Op zoek naar inspiratie voor Sintkadootjes!

12 november 2018

Elk jaar is het weer een heel gedoe. De leukste Sintkadootjes in huis halen. Heb jij daar ook de nodige dosis inspiratie voor nodig? Kijk dan eens op de mooie website van De Gele Flamingo. Ik weet niet hoe het bij jullie jongens is maar Boaz is gek op alles wat met auto’s te maken heeft. Ook speelt hij graag met de trein in combinatie met andere voertuigen en constructiemateriaal. Meestal duurt het niet lang en dan wordt er een echte straatrace gehouden in de woonkamer met natuurlijk de bijbehorende ongelukken. We gaan dit jaar voor Sinterklaas dus maar eens op zoek naar wat duurzamer speelgoed in de hoop dat het wat langer mee gaat.

Aanrader: Hip speelgoed >>

Lees ook waarom kinderpuzzels leerzaam zijn >>

speelgoed, way to play, autobaan, sintkadootjes, sinterklaas cadeautjesLeuke Sintkadootjes

En als je het dan hebt over leuke Sintkadootjes en mooi, duurzaam speelgoed dan heb je het natuurlijk over de gave flexibele autobaan van Waytoplay. Hiermee maak je de mooiste routes waar je vervolgens mooi over heen kunt racen met de auto’s van Candylab toys. En wil je iets anders dan die auto? Dan zijn de treinen van Janod een mooie aanvulling hierop! Ze passen op de rails van Janod en Brio. Naast al dit mooie speelgoed kwam ik nog veel meer stoere spulletjes tegen waarvan ik zeker weet dat onze kleine man erg blij van wordt!

Overzicht mooiste Sinterklaas cadeau voor jongens >>

Sinterklaas geeft niet alleen speelgoed

Ze krijgen al zoveel speelgoed, dus een praktisch Sintkadootje is ook altijd welkom. Zoals de stoere brooddoos van Blafre. Een echte tractor dat je brood bewaard! Zo raken die bammetjes razendsnel op! En deze leuke stempelset van Créa Lign, bevat 7 stempels en één inktset. De tekening staat bovenaan op de stempel en ze zijn ideaal voor de allerkleinste handjes. De grip kan eraf gehaald worden en worden gewassen in de machine. Ook de inkt is gemakkelijk uitwasbaar.

Puzzels
houten hijskraan, speelgoed, jongenscadeau, sintkadootjes

Maar ook deze leuke puzzel van Janod mag niet ontbreken op dit verlangslijstje van de leukste Sintkadootjes, een leuke set van twee Politie puzzels met 24 en 36 stukken. Ben je meer op zoek naar een super leerzaam Sinterklaas cadeau? Het Memory spel met dieren is dan tof! Prachtig vormgegeven en je boy leert er met plezier het alfabet!

Een houten hijskraan staat ook nog hoog op het verlanglijst, maar het allerliefst wil mijn kleine man de prachtige houten garage met maar liefst 3 verdiepingen.

Gaat jouw kleine man blij worden van deze Sintkadootjes?

Ander leuk speelgoed voor jongens >>

houten garage, speelgoed, sintkadootjes

Ook leuk: houten speelgoed >>

Tips cadeau jongen 2 jaar >>

Leuke Sintkadootjes – sinterklaas cadeautjes

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

piraten

Boekreview; Piraten in de straat!

In deze blog duiken we in een beweeglijke Piraten prentenboek waarin vriendschap, vooroordelen en jezelf durven zijn samenkomen. Ik vond...
cs9zmu8k4co08cw84kgsw

Het perfecte cadeau voor de boys

Zit je ook altijd met je handen in het haar wanneer je weer op zoek moet naar een passend cadeautje...
IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...