boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen Skip hop rugzakken, kindertassen, jongenstassen, schooltasjes voor kinderen

Published on februari 11th, 2017 | by de redactie

0

Skip, hop and smile!

Wat worden wij blij bij het zien van deze vrolijke collectie Skip Hop rugzakken in de vorm van lieve diertjes. De mooie opvallende details en duurzame materialen maken van deze schooltas een super leuke kinderrugzak die plezier en functionaliteit combineert.

Bekijk hier de coolste jongenstassen >>

Skip Hop rugzakken

In het zijvakje van gaas past een drinkbeker of een flejes water. Het geïsoleerde voorzakje is ideaal voor snacks en bevat extra zakken voor potloden en andere reisbenodigdheden. Zo zijn alle spulletjes die je kind nodig heeft binnen handbereik. Helemaal leuk is dat er ook drinkbekers, broodtrommels, kindertrolleys en nog veel meer handige producten verkrijgbaar zijn, allemaal in dezelfde dierenvorm. Handig en heel herkenbaar voor jouw kind.

Skip hop rugzakken, kindertassen, jongenstassen, schooltasjes voor kinderen

De perfecte schooltas

De Skip Hop rugzakken zijn verkrijgbaar in een vrolijke bij, een lieveheersbeestje, een wijze uil, een giraffe, een egel en een ondeugende aap. Het is de perfecte schooltas voor onze kleine lieverds om mee naar school te nemen. Ze zijn gemaakt van een stevig BPA-, PVC- en Phtalate-vrij materiaal, gevoerd met nylon en gemakkelijk afneembaar met een vochtig doekje of handwasje.

Vanaf nu raak je rugzak nooit meer kwijt dankzij het handig beschrijfbare naamlabel aan de binnenzijde van je schooltas. Een hengsel boven op om je kinderrugzak bij op school op te hangen en comfortabele verstelbare gepolsterde schouderbanden om de Skip Hop ZOO rugzak bij mee naar school te nemen. Een handige schooltas in de vorm van het favoriete dier van jouw kind. Skip, hop and smile!

Bekijk en shop al deze leuke Skip Hop tassen:

hier online

Skip hop rugzakken, kindertassen, jongenstassen, schooltasjes voor kinderen, boyslabel

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑