boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen Skip Hop Rugtassen ZOO

Published on augustus 2nd, 2017 | by de redactie

0

Grappige Skip Hop ZOO rugzakken!

In 2003 is Skip Hop opgericht door Michael en Ellen Diamant.  Ze stellen zichzelf als doel om hun producten continu opnieuw uit te vinden, bedenken en ontwerpen om er nog meer plezier van te hebben. Het design en de functionaliteit wordt daardoor continu verbeterd. Vanuit New York worden deze tassen niet alleen in Amerika, maar in meer dan 30 landen ter wereld verkocht. Ook veel celebrity ouders zijn al gespot met de leuke Zoo rugzakken van Skip Hop!

Grappige details en duurzame materialen maken deze Skip Hop ZOO rugzakken de perfecte rugzak om mee op pad te gaan. Er past makkelijk alles in dat je kind nodig heeft voor een dagje op de opvang of op school. Aan de buitenkant zit een handig vakje voor een pakje drinken of een drinkfles. En het voorvak is ideaal voor wat kleine spulletjes.

Grappige rugzakken

Er zijn veel leuke modellen om uit te kiezen en voor jongens vinden we de koe, dino, aap en egel bijvoorbeeld erg leuk. Kijk hier snel voor de vele verschillende uitvoeringen.

De leuke Skip Hop ZOO rugzakken zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl, waar je ook terecht kunt voor nog meer leuke kindertassen en jongenstassen van diverse mooie merken, zoals De Kunstboer, Pick&Pack en Zebra Trends. Neem snel een kijkje, er zit vast iets bij wat jouw zoontje leuk vindt! Ook voor leuke muurstickers en knuffels kun je er terecht!

Skip Hop ZOO

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑