SKURK BOY; kleding voor jongens. Stoere trendy en betaalbaar!

25 september 2019

Hé, kennen jullie het hippe Boyslabel SKURK al? SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het stoere imago zien we terug in de kleding. De jongens met SKURK jongens kleding vallen op in de buurt, de sportvereniging, verjaardagen en op de schoolpleinen. Alleen die naam al, geweldig toch?

SKURK jongens kleding

Jongens bewegen graag en zitten geen seconde stil. Zo ook Boris. Daarom dragen ze ook graag comfortabele kleding, dat mag duidelijk zijn. De kleding van het Boyslabel SKURK past dan ook helemaal bij hem. Toffe sweaters en nog toffere sweatpants, voor zijn heerlijke comfy style.

skurk, boyslabel, skurk review

Stoere sweaters

Canada is het thema van de wintercollectie (lees onze eerdere blog over SKURK op Boyslabel). Denk hierbij aan ijshockey, hoge bergen en mooie natuur.

De donkerblauwe sweater met opdruk tekst in het donkergroen, grijs en oranje heeft een stoere overslag capuchon. Door de overslag valt de nek niet bloot en zit de capuchon wat hoger. Ik vind dat super stoer staan en fijn zitten, helemaal in de koude wintermaanden. Wat Boris het leukst vindt aan deze sweater is de buidelzak waarin hij heerijk zijn handen kan verstoppen (die gaan er niet meer uit komen wanneer hij deze sweater draagt 😉 )

De grijze sweater met oranje SKURK logo print heeft een oranje capuchon. Ook komt er een stukje oranje onder de sweater uit, zodat het lijkt alsof je een oranje hoodie onder de sweater aan hebt. Leuk detail! De stoffen van de SKURK jongens kleding voelen heerlijk zacht aan en hier straalt de comfort vanaf. Geen wonder dat Boris deze kleding graag draagt.

skurk jongens, boyslabel, jongenskledingmerk

Comfy sweatpants

De donkerblauwe sweatpants met tekstprint op het linkerbeen is zo cool! Wat is dit toch een heerlijk broekje, de pasvorm is helemaal top. Hij mooi smal maar ook heel lang, maar dat vind ik alleen maar fijn, voor Boris met zijn lange benen. Het logo met leuk lettertype maakt de broek helemaal hip en het leren merkplaatje maakt de broek net wat chiquer dan standaard.

Review SKURK jongens kleding

Boris is 10 jaar en 142 centimeter lang en hij is (heel) smal gebouwd. Hij draagt hier maat 146. Deze zit nog een beetje ruim, maar juist fijn want dan kan hij er zeker de hele winter mee doen en hopelijk nog langer. Wat belangrijk bij de jongenskleding is dat het er sprekend uitziet. En dat doet deze set zeker, mede door toffe tekstprints op de kleding. Daarnaast moet het een juiste pasvorm hebben en zeker voor Boris. Hij is smal en het moet niet te oversized vallen en dat doet de SKURK kleding zeker niet. Wij zijn SKURK fans. Heb je de rest van de collectie ook al gezien?

GO CHECK THEM OUT ON

SHOP ONLINE

skurk jongens, boyslabel, jongenskledingmerk

skurk winter 2019-2020

SKURK BOY

skurk sweater, skurk hoodie, skurk hoody, jongenssweater, jongenstrui

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...