Ad SquareAd Square


Kleding SKURK winter 2017-2018

Published on december 12th, 2017 | by Karen

0

SKURK is going North

Onze SKURK jongens zijn echte stoere jongens. Schurken, rebels, boefjes en bandieten. En dat stoere imago zie je terug in de kleding. De jongens met SKURK kleding vallen op! Daarom vinden we het niet zo verwonderlijk dat ze voor de nieuwe SKURK winter collectie een tripje naar het noorden hebben gemaakt. Vikingen, wilde elanden, veel natuur. We love the Scandanavian style!

Achter de ontwerpen van SKURK zitten twee enthousiaste dames met passie voor jongenskleding én jarenlange ervaring in de in de modebranche en met name de boyscollecties van diverse kledingmerken. En dat is ook terug te zien in de kleding. Stoere ontwerpen met de juiste pasvorm, lekker draagbaar én ook nog eens betaalbaar. Dat is precies wat de jongens graag dragen en de moeders leuk vinden!

SKURK winter 2017-2018

Een grote inspiratiebron voor komend winter zijn de Noordelijke landen van Europa. Kilometers bossen, bevroren meren, fjorden en fjelden. Sneeuw tot aan je knieën en rendieren en vossen in het wild. Maar ook de Vikingen hebben team SKURK geïnspireerd bij deze collectie. Zie je het al voor je? Robuuste mannen met helmen, schilden en zwaarden. Maar denk dan ook aan het ‘runen’ schrift, een basisalfabet die we deze winter veel terug gaan zien in deze stoere kleding voor grote boefjes!

Wat betreft kleur, is er veel naar de Scandinavische natuur gekeken: groen, grijze en blauwige tinten zien we terug. Het kleurbeeld is compleet door de warme steenrode kleur van die typische huisjes in Noorwegen. Uiteraard hebben verschillende items een heerlijke peach finish: de kleding wordt daardoor super zacht en heerlijk comfy! Ze voelen zo zacht aan dat dit je favo boyslabel is deze winter! En gelukkig ontbreken de sweatpants ook niet!

Je shopt de SKURK collectie bij:

SKURK.nl

Bekijk hier de nieuwe SKURK collectie 2018 >>

skurk winter 2017-2018

meer jongenskleding inspiratie >>>

SKURK winter 2017-2018

Skurk winter collectie

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑