Skylanders

13 december 2011

Deze nieuwe rage van Skylanders is getest door een van onze Boys van de Boysclub! Met behulp van zeer tot de verbeelding sprekende poppetjes, de Skylanders moet de fictieve spelwereld Skyland worden gered. Skyland bestaat uit een verzameling van zwevende eilanden die tevens de levels van het spel vormen.

skylanders

Skylands wordt bedreigd door ene Kaos, die alle 32 Skylanders bevriest en voor straf naar Aarde stuurt via een Portal of Power. Alleen via diezelfde portal kunnen ze terug om Skylands terug te veroveren en Kaos te verslaan. Dat is ook wat er van de speler verwacht wordt; via de portal afreizen naar de spelwereld met een poppetje en daarmee één voor één de drijvende eilanden ontdoen van de troepen van Kaos.

Skylanders rage

Volgens Sebas is het een geweldig leuk, spannend en actief spel en hij is dan ook niet meer achter de WII weg te krijgen en wil het liefst de hele verzameling (ruim 30) speelgoedpoppetjes sparen. Dit is beslist een nieuwe rage!

Verkrijgbaar voor de WII, nintendo, PC en Xbox 360. Bekijk de volledige nieuwe collectie hier >>>

skylanders, trendy jongensspeelgoed

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...