boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen

Published on december 13th, 2011 | by Colinda

0

Skylanders

Deze nieuwe rage van Skylanders is getest door een van onze Boys van de Boysclub! Met behulp van zeer tot de verbeelding sprekende poppetjes, de Skylanders moet de fictieve spelwereld Skyland worden gered. Skyland bestaat uit een verzameling van zwevende eilanden die tevens de levels van het spel vormen.

skylanders

Skylands wordt bedreigd door ene Kaos, die alle 32 Skylanders bevriest en voor straf naar Aarde stuurt via een Portal of Power. Alleen via diezelfde portal kunnen ze terug om Skylands terug te veroveren en Kaos te verslaan. Dat is ook wat er van de speler verwacht wordt; via de portal afreizen naar de spelwereld met een poppetje en daarmee één voor één de drijvende eilanden ontdoen van de troepen van Kaos.

Skylanders rage

Volgens Sebas is het een geweldig leuk, spannend en actief spel en hij is dan ook niet meer achter de WII weg te krijgen en wil het liefst de hele verzameling (ruim 30) speelgoedpoppetjes sparen. Dit is beslist een nieuwe rage!

Verkrijgbaar voor de WII, nintendo, PC en Xbox 360. Bekijk de volledige nieuwe collectie hier >>>

skylanders, trendy jongensspeelgoed

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑