Hippe jongensmaillots

15 februari 2014

Oh wat verlang ik soms terug naar die heerlijke kruipende dikke luierbilletjes of waggelende, onderzoekende en ondernemende, beweeglijke kleine stoere knulletjes. Kleine mannetjes zijn erg beweeglijk, en klauteren nog voordat ze kunnen lopen de trap op en hun bedjes uit op ontdekking naar wat de wereld ze te bieden heeft. Die van ons tenminste wel;)

Kleine Koning weet als geen ander waar jouw kereltje zich het aller fijnst in voelt en ze houdt er ook nog rekening mee dat ze de coolste en hipste dudes in de zandbak zijn.

slugs & snails

Slugs & Snails

Zo verkoopt Kleine Koning het merk Slugs & Snails, een maillot speciaal ontwikkeld voor onze kleine boys. Geen belemmeringen meer door stugge broekspijpjes, knopen, te strakke elastiek, ritsen en onnodige zakken. De Slugs & Snails maillot is een kledingstuk wat elke kleine boy in z’n kast moet hebben! Hierin kunnen ze eindelijk bewegen. Geen koude kuitjes meer als je ze draagt en hun broekje altijd te ver omhoog piept. Geen eindeloos gezoek meer in de was naar die andere piepkleine sok die voor altijd spoorloos verdwenen is. En ze glijden niet uit door de handige antislip tekst op de onderkant van de voetjes. En als dat nog niet genoeg is, oordeel zelf! Nog nooit heeft jouw bijzondere kleine knul er zo cool uitgezien met auto’s, spookjes, spinnen of zelfs raketten op z’n heerlijke billetjes en beentjes. Laat hem de wereld ontdekken als mini Spiderman, naar de maan vliegen als astronaut of spookjes verslaan voor het slapen gaan! Met grote dank aan Kleine Koning. Bekijk hier het volledige assortiment van Kleine Koning.

Slugs en Snails, slugs & snails, jongensmaillots, hippe maillots

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

babykleding voor jongens, baby kledingmerken voor jongens, babykleding, babyjongen

De leukste babykleding voor jongens, babymerken en musthaves

Draag mij maar weg bij het zien van die schattige baby boys in super leuke babykleertjes. Was er vroeger niets...
fermlivingkids, ferm living kids online, online kinderwinkel, lifestylewinkel, hippe kinderspullen

Hippe lifestyle wannahaves for baby & kids

Op het moment dat je moeder wordt, krijg je er meteen een nieuwe hobby bij. Gegarandeerd dat dat bij iedereen gebeurt. Bij...
in de wolken festival, winactie

Het in de wolken Festival

Als je zwanger bent of net een baby hebt gekregen wil je het In de wolken Festival niet missen. Op 17,...